Arcta Muotoilutreffit

ARCTA-muotoilutreffit & Dash Lapland -muotoiluhaaste
ARCTA – Arctic Art and Design Labs & Dash Lapland
Arctic Design Week, Keskiviikko 18.3.2020

Tarvitsetko muotoilua? Tarjoatko muotoilua? Oletko kiinnostunut saamaan lisää tietoa muotoilun ja luovan ongelmanratkaisun mahdollisuuksista erilaisten haasteiden ratkaisemisessa? Tai etsitkö uudenlaista luovaa osaamista haasteisiisi laaja-alaisemminkin?

Tervetuloa Arctan ja Dash Laplandin yhteistyössä järjestämään monipuoliseen matchmaking -tilaisuuteen! Tule näyttämään ja etsimään osaamista tai vain verkostoitumaan tulevan varalle. Tilaisuudessa tutustut muotoilun, taiteen ja luovan ongelmanratkaisun mahdollisuuksiin.

Muotoilutreffit järjestetään rennolla, mutta tehokkaalla otteella, mikä tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden löytää Se oikea kumppani – tai kumppanit – juuri Sinulle, olitpa yrittäjä, organisaation edustaja tai opiskelija.

Monialaiset kohtaamiset saavat uuden ulottuvuuden muotoiluhaasteen parissa, kun pääset käytännössä tutustumaan muotoilun ketterään soveltamiseen ongelmanratkaisussa. Tämän myötä päästään soveltamaan monialaista osaamista kehittäen pienryhmissä ratkaisuja oikean elämän haasteeseen hauskalla tavalla.

Tämän vuoden erityisteemana on luovan osaamisen hyödyntäminen hyvinvointialalla. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille alasta riippumatta. Ilmoittaudu mukaan tästä 15.3.2020 mennessä!

Ohjelma:

16:00 Tapahtuman avaus
16:15 Muotoilutreffit
17:15 Kahvitauko
17:30 Keynote – Arctic Factory
17:50 Muotoiluhaaste – Rovaniemen kaupunki
20:00 Saatesanat & vapaa verkostoituminen

Lisätietoja: arcta@ulapland.fi & info@dashlapland.com

ARCTA – Arctic Art & Design Labs on Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan osaamisen, tilojen ja verkostojen ympärille rakentuva muotoilun ja taiteen osaamiskeskus arktisella erityisosaamisella. Palvelemme laaja-alaisesti Lapin luovien alojen linkkinä.

Dash Lapland on Rovaniemellä 17.-19.4. järjestettävä Design Hackathon, jossa monialaiset tiimit pureutuvat eri alojen yritysten asettamiin haasteisiin muotoiluajattelun ja -työkalujen keinoin. ADW-viikon muotoiluhaaste antaa esimakua tulevasta!

Päivämäärä

24. 3. 2021

Aika

16:00 - 20:00

Hinta

0,00

Paikka

Pilke
Tiedekeskus Pilke, Ounasjoentie, Rovaniemi, Suomi

Järjestäjä

ARCTA

Sää

-2 °C
Tuuli: 10KPH
Kosteus: 1%
QR-koodi

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361

Design by Seven-1