ARCTIC FESTIVAL & FASHION SHOW 2021

Arctic Festival kuuluu kaikille!

Vuoden 2021 Arctic Design Week huipentuu Arctic Festival -päätösjuhlaan sunnuntai-iltana Lordin aukiolla. Sen kruunaa arktinen, kaikille suunnattu koko perheen muotinäytös, Arctic Fashion Show. Visuaalinen ja arktinen elämys viihdyttää ja ihastuttaa. Muotinäytöksen tuottaa Fashion Model Agency, juontajanaan Merja Kupiainen- Groundstroem.

Arctic Fashion Show on visuaalinen, useita teatraalisiakin osuuksia sisältävä koko perheen muotinäytös, jossa on esillä mallistoja niin aikuisille kuin perheen pienimmille. – Luvassa on muutakin kuin pelkkää kävelyä catwalkilla!

– Arktisuuden teema tulee näkymään kaikessa aina malleja, mallistoja, stailauksia, visuaalista ilmettä ja musiikkia myöten. Luvassa on erittäin visuaalinen näytös, joka tuo esille upeaa kotimaista designia, muodin uusimpia trendejä ja arktista mystiikkaa.

Arctic Festival&Fashion Show itsessään pitää sisällään monenlaista kansanhuvia musiikkeineen ja pohjoisen artisteineen ruoka- ja juomaelämyksiä unohtamatta. Kaikki tapahtuu kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

Ohjelmassa mukana tunnetut artistit Hilda Länsman ja Tuomas Noisio. Illan aikana voi ihastella myös Tangokonserttia Meren yllä hiljaa yössä. Tanssija Ilse Back ja harmonikkataiteilija Tauno Kanto syventyvät ”Meren yllä hiljaa yössä”-tangokonsertissa musiikkityylin ytimeen. Tangon siivittämät tunteet värjäävät Liljan kukan punaisilla lehdillä, argenttiinalaista sävelmaailmaa unohoittamatta.

Tervetuloa!

 

 

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361

Design by Seven-1