Awards Night 2020

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMISEN MUOTOA HARKITAAN

Torstaina 19.3.2020 18. – 21.00
Kulttuuritalo Korundin
Moderaattori Marika Tiikkaja
Cocktails-tilaisuus

Arctic Design Weekin pääjuhlatapahtuma on muotoilukilpailujen voittajien julkistus- ja palkitsemisjuhla.

Arctic Design Week palkitsee tapahtumassa ansioituneuta muotoilualan ammattilaisia ja yrityksiä. Kanadalainen BRP Inc. julkisti vuoden 2019 Arctic Design Week -tapahtumassa jo neljännen muotoilukilpailunsa arktisten alueiden muotoiluopiskelijoille. Tulokset ja palkinnot julkaistaan vuoden 2020 Arctic Design Award Night -tapahtumassa.

Arctic Design Week avaa juhlassa myös uusia muotoilukilpailusarjoja ja tilaisuudessa tullaankin lanseerataan uusi muotoilukilpailu, jonka tulokset julkaistaan vuoden 2021 Arctic Design Award Night -tapahtumassa.

Ohjelma:

Ilta sisältää kaksi viihdeohjelmaosuutta sekä teollisen muotoilupalkintojen voittajatöiden esittelyt. Tilaisuus huipentuu Arctic Design Week tunnustuksien jakoon. Tilaisuudessa voi verkostoitua ja nauttia tunnelmasta.

Arctic Business 2020; Vuoden arktinen muotoiluyritys tukee arktista kehitystä ja on rohkeasti ja ennakkoluulottomasti hyödyntänyt muotoilua toiminnassaan, sekä omaksunut arktisuuden osana liiketoimintaansa.

Arctic Student 2020; Palkinto on jaettu opiskelijalle, jonka on toiminut rohkeana tiennäyttäjänä ja hänen suunnittelussaan ovat tulleet esille arktiset erityispiirteet. Palkinnon ovat valinneet viisi Taiteiden tiedekunnan yliopisto-opettajaa.

Arctic Design Consultancy 2020

Arctic Lifetime Award 2020; Huomionosoitus jaetaan pitkäjänteisestä ja uraauurtavasta työstä, jossa muotoilu on keskeisessä roolissa.

Lippu sisältää cocktails ja viinitarjoilun sekä viihdeohjelmaa.

Osta liput Laskutusasiakkaat

Hinta:  65 €/hlö + alv, sisältää ohjelman, cocktails, viiniä, Foorumi-aplikaation käyttöoikeuden

 

 

Tapahtuma on päättynyt

Päivämäärä

19. 3. 2020
Expired!

Aika

18:00 - 21:00

Hinta

65.00€

Paikka

Kulttuuritalo Korundi
Kulttuuritalo Korundi, Lapinkävijäntie, Rovaniemi, Suomi

Sää

Puolipilvistä
-6 °C
Tuuli: 17KPH
Kosteus: 1%
Näkyvyys: 16Km
QR-koodi