Kiertotalous PopUp

TAPAHTUMA PERUTTU / EVENT CANCELED

Kauppakeskus Revontulessa maanantaina 16.3 ja tiistaina 17.3. klo 12.00 – 18.00

Iloa Kiertotalouteeni infoa kuullaan maanantaina klo 14.00 ja 16.00 sekä tiistaina klo 16.00. Neve ja Residuum avaavat aiheita käytäntöön sovellettuna. Toimivaa kiertotaloutta taloyhtiöihin on taloyhtiöille ja isännöitsijöille kohdennettu info tiistaina klo 14.00. Paikalle tervetulleita ovat kaikki asiasta kiinnostuneet.

Tiistaina klo 16.30 – 17.20 Kiertotalousajelu jossa kuljetaan Residuumin, hakettamon ja lietteenpolttolaitoksen kautta Suosiolan voimalaitokselle. Lähtö ja paluu Korundin pihalta. Varaa paikkasi etukäteen: ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Esillä on tietoa lajittelusta koko tilaisuuden ajan. Avain Kiertotalouteen – pakohuonepelin organisoivat Lapin AMKin liiketalouden opiskelijat Torniosta osana KIERTO10 hanketta (EAKR). Peliin voivat osallistua yli 12 vuotiaat, ja sitä pelataan 3-4 hengen ryhmissä. Kiertävään astiakaappiin voi tuoda tarpeettomaksi käyneitä tai eriparisia astioita: lautasia, laseja, mukeja ja aterimia ja poimia mukaan vaikka sarjasta puuttuvan osan. Lapsille toimii kiertävä lelulaatikko periaatteella tuo tarpeeton, ota haluamasi.

Kävijöille tarjolla ilmaiset pullakahvit, jos oma kuppi on matkassa.  Pahvimukista nautittuna ilmaston kompensointimaksu 1€ / kuppi. Sanomalehti on ehkä tutuin kierrätettävä asia, mutta nyt siitä taitellaan hattuja ennen keräykseen laittamista. Kiertotalous ja kierrätys aiheisia pelejä on lapsille ja aikuisille. Kaikki tilaisuuden toiminnot ovat maksuttomia.

Päivämäärä

15 - 23 3

Hinta

0,00

Paikka

Kauppakeskus Revontuli ja Rinteenkulma
Kauppakeskus Revontuli Shopping Centre, Koskikatu, Rovaniemi, Suomi

Järjestäjä

Arctic Design Week

Sää

-3 °C
Tuuli: 11KPH
Kosteus: 1%
QR-koodi

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *