Kivikkoisesta kilpailutuksesta kauniiseen kauppaan: näin ostan markkinointia ja muotoilua

SIIRRETTY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN. LAPIN YRITTÄJÄT TIEDOTTAA UUDESTA AJANKOHDASTA.

Oletko viestintä-, markkinointi- tai muotoilupalveluja tarjoava yrittäjä tai työskenteletkö kunnalla ja vastaat viestintähankinnoista? Tulkaa tapaamaan toisenne!

Tule tapaamaan viestintäosaamisen tarjoajia ja tilaajia Rovaniemelle tiistaina 17.3. klo 17:00-20:00. Paikan päällä yrittäjät pääsevät näkemään kuntien viestintäedustajia ja näin esittelemään omia palveluja heille. Samaan aikaan kuntapuolen edustajat pääsevät kertomaan, minkälaiselle viestintä- ja markkinointiosaamiselle kunnissa on ostotarvetta.

Illan aikana lappilaiset yritykset nousevat lavalle kertomaan alan viimeisimmistä palveluista ja hyvistä kilpailutuksista. Ilmoitamme puhujat myöhemmin. Lisäksi sekä tilaajat että tarjoajat saavat infoa siitä, miten markkinoinnin, viestinnän ja muotoilun palveluja tulee tulee ostaa hankintalain näkökulmasta. Tässä teille kertoo Lapin hankinta-asiamies ja KEINO-muutosagentti Susanna-Sofia Keskinarkaus.

Iltapäivään osallistuu Lapin kuntien viestintähenkilöstöä sekä alueen yrittäjiä. Tapahtuma on kaikille avoin, sinun ei tarvitse olla Yrittäjien jäsen tullaksesi mukaan.

Ohjelma

17:00 Tervetulosanat

Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Pirkka Salo

17:10 – 17:45 Mitä markkinoinnin ja viestinnän palvelut ovat

Katariina Imporanta

17:45 – 19:15 Lappilaiset yritykset esittelevät alan kuumimmat trendit ja keinokkaimmat hankinnat

Kataja Innovations Oy

Arctic Factor

verkostoitumishetki

DigiJuulia

Kota Collective

19:15 – 20:00 Luovat hankinnat hankintalain näkökulmasta & keskustelua

                Susanna-Sofia Keskinarkaus

 

Järjestäjänä Lapin Yrittäjät ry.

Lapin Yrittäjät toimii lappilaisten yrittäjien asialla: tukee ja auttaa yrittäjiä merkittävällä asiantuntija-avulla, tapahtumilla ja koulutuksilla, mitkä auttavat yritystoiminnassa, sen kasvattamisessa sekä muiden alueen yrittäjien tapaamisessa. Lisäksi Lapin Yrittäjät vie yrittäjien viestiä päättäjille, jotta Suomi olisi maailman paras maa yrittää. Lapin Yrittäjät on maakunnan suurin elinkeinoelämän järjestö – jokainen uusi yrittäjäjäsen vahvistaa järjestön vaikuttavuutta ja vie lappilaisen yrittäjän asemaa eteenpäin.

Päivämäärä

23. 3. 2021

Hinta

0,00

Paikka

Y-North
Aittatie 3, Rovaniemi, Suomi

Järjestäjä

Lapin Yrittäjät

Sää

-2 °C
Tuuli: 9KPH
Kosteus: 1%
QR-koodi

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *