Luonto taidenäyttely

Rovaniemen kansalaistalo 16.–31.3.2020

Kuvataideyhdistys Maahiset Ry järjestää Rovaniemen Kansalaistalolla taidenäyttelyn jossa on esillä luontoaiheisia valokuvia ja maalauksia. Näyttely liittyy samaan aikaan järjestettävän Arctic Design Week -muotoiluviikkojen Arktista Vimmaa -kulttuuriohjelmaan.

Mikä Maahiset?
Kuvataideyhdistys Maahiset Ry on toiminut Rovaniemellä ja sen ympäristössä jo nelisenkymmentä vuotta. Yhdistys perustettiin vuonna 1978 innokkaiden taiteenharrastajien toimesta, ja sille valittiin nimeksi Maahiset, sillä se kuvasi osuvasti jäsenten nousemista maan alta. Nykyään Maahiset on aktiivinen toimija Rovaniemen alueen kuvataide kentässä, ja pitää aktiivisesti näyttelyitä ja kursseja sekä järjestää taidematkoja. Yhdistykseen kuuluu noin 70 jäsentä, joiden käyttämien taiteen tekniikoiden repertuaari on hyvin laaja. Mukana on muun muassa öljy-, akryyli-, akvarelli- ja pastellimaalareita, valokuvaajia, grafiikan, keramiikan, veistotaiteen ja ruiskumaalauksen harrastajia, videotaiteilijoita ja monia muitakin niin perinteisten kuin uusien ja soveltavien tekniikoiden taitajia. Maahisten jäsenillä on ammatillista taustaa myös muulta kuin taiteen alalta, mikä näkyy luovina ja innovatiivisina taiteen tekemisen tapoina ja tuo myös uusia virikkeitä yhdistyksen toimintaan.

Luonto taidenäyttely
Kansalaistalon Tiuku galleriassa nähdäänkin arktisesta ympäristöstä innoituksensa saaneita kestävällä ja vastuullisella tavalla tehtyjä teoksia, jotka ponnistavat vanhasta uutta luoden. Näyttelyssä on esillä eri tekniikoilla toteutettuja teoksia.
Rovaniemen Kansalaistalo on auki arkisin 9-18

os: Rovakatu 23, 96100 Rovaniemi

Päivämäärä

16. 3. 2020 - 31. 3. 2020

Aika

09:00 - 18:00

Hinta

0,00€

Paikka

Kansalaistalo
Kansalaistalo, Rovakatu, Rovaniemi, Suomi
Kategoriat

Järjestäjä

Kuvataideyhdistys Maahiset ry

Sää

Puolipilvistä
-1 °C
Tuuli: 21KPH
Kosteus: 1%
Näkyvyys: 16Km
QR-koodi

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361

Design by Seven-1