Arctic Design Expo 2020

Arktisten designtuotteiden
edustava messutapahtuma 20.-21.3.2020

Kansainvälisten Design Week -konseptin mukaisesti Arctic Design Weekin ytimeen tuotetaan myös skandinaavisten ja suomalaisten muotoilutuotteiden myynti- ja messutapahtuma.  

 

Vuonna 2020 Arctic Design Week saa osakseen oman messutapahtuman, kun Pohjois-Suomen Messut ry järjestää designtuotteiden myyntinäyttelyn ÄÄRI Arctic Design Expon 20.-21.3.2020.

ÄÄRI on suomalaisten, skandinaavisten ja lappilaisten designtuotteiden 2-päiväinen myynti- ja messutapahtuma, joka sijoittuu aivan Rovaniemen ydinkeskustaan. Tapahtuma kokoaa yhteen tuotemuotoilun pohjoiset helmet ja esittelee kaikille designista kiinnostuneille monipuolisen kattauksen pohjoisen innoittamia suunnittelijoita, luomuksia ja materiaaleja. ÄÄRI nostaa Arctic Design Weekin kansainvälisten sisartapahtumien sarjaan ja se kokoaa yhteen pohjoisen designin kehittäjät, myyjät ja ostajat.

 

Ota yhteyttä:

Minna Haapaniemi

minna.haapaniemi@pohjois-suomenmessut.fi

+358 50 311 8006

 

Järjestäjä:

Pohjois-Suomen Messut ry

https://www.pohjois-suomenmessut.fi/

 

 

ÄÄRI – Arctic Design EXPO

Tapahtumaa suunnitellaan parhaillaan. Myyjähaku avautuu 1.12.2019 mennessä Pohjois-Suomen Messujen nettisivuilla.

Voitte halutessanne ilmoittaa alustavasti kiinnostuksestanne tulla näytteilleasettajaksi tapahtumaan tästä. Kiinnostuksen osoittaneisiin yrityksiin ollaan yhteydessä heti myyjähaun avauduttua.

 

ARCTIC DESIGN WEEK ON DESIGN TUOTTEIDEN KAUPPAPAIKKA

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361