Muotoilufoorumit

Kongressit tuovat verkostoitumis- ja oppimisympäristöjä tapahtumaviikolle

Muotoilufoorumit sisältävät ajankohtaisia aiheita muotoilusta niin yrittäjille, organisaatioille että opiskelijoillekin.

Arctic Design Week tuo mahdollisuuksia verkostoitua alan kokeneiden ammattilaisten ja uusien kasvojen kanssa. Tapahtumat tuovat tietoa ja näkemyksiä muotoilusta yritysten ja opiskelijoiden arjessa. Verkostoitumaan pääsee koko viikon ajan sillä harvat saapuvat Arctic Design Weekille vain yhdeksi päiväksi. Tapahtumat ovat monien yritysten, organisaatioiden ja yhdistysten yhteistuotoksia.

Muotoilufoorumit ja Lapin yliopiston Muotoilijatarinoita -seminaari on suunnattu erityisesti yritystarinoista kiinnostuneille. Tapahtumien ohella on pienempiä sivutapahtumia, joissa voi vierailla, kuten näyttelyitä ja erilaisia esittelystandeja, joista voi saada yrityksille suunnattua informaatiota. Myös verkostoitumiselle annetaan seminaaripäivinä aikaa. Lisätietoa mahdollisuuksista varata yritystapaamiseen tiloja voi tiedustella tapahtumapaikan koordinaattorin kanssa.

Muotoilijatarinoita

Arctic Design Week aloittaa yliopistolla Muotoilijatarinoita /Design Stories -seminaarilla, jossa valmistuneet opiskelijat Lapin yliopiston taideiden tiedekunnasta kertovat omia uratarinoitaan. Tilaisuus on järjestetty jo vuodesta 2009. Seminaari on avoin yleisölle ja sen kohdeyleisö muodostuu opiskelijoista ja yrittäjistä. Paikalle ovat kuitenkin tervetulleita kaikki muotoilusta kiinnostuneet.

Torstain yhteiskuntafoorumi

Elinvoimaa Muotoilusta -foorumissa käsitellään yhteiskuntamuotoilua ja se on tarkoitettu julkisen sektorin päätöksentekijöille, jotka vastaavat julkisten palveluiden ja ympäristöjen kehittämisestä. Foorumi on puhuttu englanniksi kansainvälisten asiantuntijoiden vuoksi, mutta tulkkaus on suomeksi.  

Tapahtumapaikka on kulttuurikeskus Korundi. Tilaisuudessa luodaan keskustelua yhteiskunnallisesta arktisesta muotoilusta, tuoreimmista tutkimustuloksista sekä globaaleista ilmiöistä. Foorumi on myös paikka verkottua ja tavata alan ammattilaisia.

Menestystä muotoilulla Foorumi

Menestystä Muotoilusta -foorumi perjantaina on suunnattu yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville. Sen pääkieli on suomi, mutta tapahtuma on tulkattu englanniksi. Foorumissa taloudellisesti onnistuneita muotoilouratkaisuita avaavat muotoilija ja yrittäjä. Ensimmäisen kerran tuomme muotoiluyrittäjien areenalle myös Mainostajan Foorumin.

Tarinat opettavat, ihastuttavat ja tuovat esille muotoilua arjessa

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361

Design by Seven-1