Arctic dEsign Weekin ohjelmaosiot

Design Expo - Muotoilufoorumit - Kulttuurifestivaali

Arktisen Design Weekin ohjelmistossa on pysyviä teemoja

Vuosittain toistuvia tapahtumaosioita ovat esimerkiksi kongressit, näyttelyt ja kaupunkitapahtumat. Uusia tapahtumaosioita Arctic Design Weekillä ovat Arctic Design Expo, Arktista vimmaa -elokuvatapahtumat sekä Mainostajan Foorumi.

MUOTOILUFOORUMIT  –  ETURIVIN KEYNOTES

Arctic Design Week tuo mahdollisuuksia verkostoitua alan kokeneiden ammattilaisten ja uusien kasvojen kanssa. Tapahtumat tuovat tietoa ja näkemyksiä muotoilusta yritysten ja opiskelijoiden arjessa. Verkostoitumaan pääsee koko viikon ajan sillä harvat saapuvat Arctic Design Weekille vain yhdeksi päiväksi. Tapahtumat ovat monien yritysten, organisaatioiden ja yhdistysten yhteistuotoksia.

ARCTIC DESIGN EXPO

Kehitämme uutta tapahtumakonseptia Arctic Design Weekille. Tuomme lisätietoa aiheesta myöhemmin verkkosivuillemme.

Tapahtumaa suunnitellaan parhaillaan. Myyjähaku avautuu 1.12.2019 mennessä Pohjois-Suomen Messujen nettisivuilla.

ARKTISTA VIMMAA -KULTTUURIA

Arktista vimmaa elokuvaosio tuo paikallisia elokuvantekijöitä Arctic Design Weekille. Tuomme lisätietoa aiheesta myöhemmin verkkosivuillemme.

AWARD NIGHTS palkintojuhla

Kerran vuodessa Arctic Design Weekillä jaetaan tunnustuksia muotoilun parissa työskenneille. Palkintojuhla on ollut osa tapahtumaviikkoa jo viiden vuoden ajan.

   

 

ARCTIC KITCHEN RAVINTOLAPÄIVÄT

Uusi tapahtumaosio lanseerattiin vuonna 2019 ravintolapäivinä ja tuodaan nyt kehittyneenä vuodelle 2020. Lisätietoa Arctic Kitchen ravintolapäivistä tuodaan lähiaikoina esille, kannattaa pysyä kuulolla!

Avoimet ovet Arctic Design Weekillä

Yritykset ovat keskiössä monella tavalla Arctic Design Weekillä. Avoimet ovet antavat mahdollisuuden tutustua valittuihin muotoilua hyödyntäneisiin paikallisiin yrityksiin.

Tervetuloa mukaan! Koko ohjelmatarjonnan löytää ohjelmakalenterista

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361

Design by Seven-1