Arctic dEsign Weekin ohjelmaosiot

Design Expo - Muotoilufoorumit - Kulttuurifestivaali

Arktisen Design Weekin ohjelmistossa on pysyviä sisältöjä laajalle kohdeyleisölle

Vuosittain toistuvia tapahtumaosioita ovat esimerkiksi kongressit, näyttelyt ja kaupunkitapahtumat. Uusia tapahtumaosioita Arctic Design Weekillä ovat ÄÄRI Arctic Design Expo, Arktista Vimmaa -kaupunkifestivaali, Arctic Festivals&Fashion Show, Honorary Design Podium sekä MuotoiluFoorumit.

ARKTISTA VIMMAA -KULTTUURIA

Arktista Vimmaa kutsuu kaupunkilaisia ja matkailijoita läheltä ja kaukaa nauttimaan kulttuuri- ja matkailuelämyksiä Arctic Design Weekillä. Taide ja kulttuuri sen elävimmässä muodossaan on luotu pysyväksi osaksi muotoiluviikkoa, sillä haluamme tehdä tunnetuksi pohjoisen luonnekasta kulttuuria ja elämyksiä.

ARCTIC DESIGN EXPO

SUOMALAISTEN, SKANDINAAVISTEN JA LAPPILAISTEN DESIGNTUOTTEIDEN MYYNTI- JA MESSUTAPAHTUMA

Seuraava messutapahtuma Arctic Design Weekillä järjestetään Pohjois-Suomen Messujen kanssa ÄÄRI Arctic Design Expo maaliskuussa 26. – 27.3.2021.

 

MUOTOILUFOORUMIT  –  ETURIVIN KEYNOTES

Arctic Design Week tuo mahdollisuuksia verkostoitua alan kokeneiden ammattilaisten ja uusien kasvojen kanssa. Tapahtumat tuovat tietoa ja näkemyksiä muotoilusta yritysten ja opiskelijoiden arjessa. Verkostoitumaan pääsee koko viikon ajan sillä harvat saapuvat Arctic Design Weekille vain yhdeksi päiväksi. Tapahtumat ovat monien yritysten, organisaatioiden ja yhdistysten yhteistuotoksia.

AWARD NIGHTS palkintojuhla

Kerran vuodessa Arctic Design Weekillä jaetaan tunnustuksia muotoilun parissa työskenneille. Palkintojuhla on ollut osa tapahtumaviikkoa jo viiden vuoden ajan.

 

ARCTIC KITCHEN RAVINTOLAPÄIVÄT

Uusi tapahtumaosio lanseerattiin vuonna 2019 ravintolapäivinä ja tuodaan nyt kehittyneenä vuodelle 2020. Lisätietoa Arctic Kitchen ravintolapäivistä tuodaan lähiaikoina esille, kannattaa pysyä kuulolla!

Avoimet ovet Arctic Design Weekillä

Yritykset ovat keskiössä monella tavalla Arctic Design Weekillä. Avoimet ovet antavat mahdollisuuden tutustua valittuihin muotoilua hyödyntäneisiin paikallisiin yrityksiin.

Arctic Festivals&Fashion Show

ARCTIC FESTIVAL KUULUU KAIKILLE!

Vuoden 2021 Arctic Design Week huipentuu Arctic Festival -päätösjuhlaan sunnuntai-iltana Lordin aukiolla. Sen kruunaa arktinen, kaikille suunnattu koko perheen muotinäytös, Arctic Fashion Show. Visuaalinen ja arktinen elämys viihdyttää ja ihastuttaa. Muotinäytöksen tuottaa Fashion Model Agency, juontajanaan Merja Kupiainen- Groundstroem.

Arctic Fashion Show on visuaalinen, useita teatraalisiakin osuuksia sisältävä koko perheen muotinäytös, jossa on esillä mallistoja niin aikuisille kuin perheen pienimmille. – Luvassa on muutakin kuin pelkkää kävelyä catwalkilla!

– Arktisuuden teema tulee näkymään kaikessa aina malleja, mallistoja, stailauksia, visuaalista ilmettä ja musiikkia myöten. Luvassa on erittäin visuaalinen näytös, joka tuo esille upeaa kotimaista designia, muodin uusimpia trendejä ja arktista mystiikkaa.

Arctic Festival&Fashion Show itsessään pitää sisällään monenlaista kansanhuvia musiikkeineen ja pohjoisen artisteineen ruoka- ja juomaelämyksiä unohtamatta. Kaikki tapahtuu kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

 

Tervetuloa mukaan! Koko ohjelmatarjonnan löytää ohjelmakalenterista

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361

Design by Seven-1