TOIMIVA KUMPPANUUSVERKOSTO

 

 Arctic Design Week jakaa yhteisiä arvoja ja toimintaperiaatteita useiden yritysten ja organisaatioiden kanssa. Yhteiskuntavastuu, kestävä kehitys ja arktisen ekosysteemin toimivuus ovat yhteisiä kantavia teemoja, joihin hyvä kumppanuus perustuu. 

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme sekä partnereillemme.

 

BRP

BRP luo uusia tapoja liikuttaa ihmisiä – lumella, vedessä, asvaltilla, maastossa – ja jopa ilmassa.

Kanadan Valcourtissa perustettu BRP on jo vuosikymmenet muokannut ihmisten tapaa liikkua. Kekseliäisyys, innovatiivisuus ja asiakaslähtöisyys ovat aina olleet osa BRP:n perusarvoja vuodesta 1937 alkaen, jolloin BRP perustettiin. BRP:n tuotantolaitokset sijaitsevat Kanadassa, Suomessa, USA:ssa, Meksikossa ja Itävallassa ja työllistävät noin 12 500 ihmistä. 

BRP:n tuoteportfolioon kuuluu Lynx- ja Ski-Doo moottorikelkat, Sea-Doo vesijetit, Can-Am mönkijät ja rinnakkainistuttavat mönkijät, Alumacraft- ja Manitou-veneet, Evinrude-perämoottorit ja Rotax-moottorit. BRP:n design filosofia on luoda innovatiivisia, käytännöllisiä ja jännittäviä, asiakasodotukset ylittäviä tuotteita. 

BRP:n Designkilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011 ja nyt järjestyksessään neljäs kilpailu laajenee 6 eri Design kouluun ympäri maailmaa (Suomi, Tanska, USA ja Kanada). Kilpailun voittaja palkitaan 4 – 6 kuukauden palkallisella harjoittelulla modernissa BRP:n Design & Innovaatiokeskuksessa Kanadassa. 

Tämän vuoden kilpailun tavoitteena on rohkaista opiskelijoita etsimään ja luomaan uusia kestävän liikkuvuuden mahdollisuuksia alueille, joissa pohjoiset ilmasto-olosuhteet tuovat haasteita liikkumiselle. Opiskelijoiden tulee luoda vetoava, kaupunkioloihin soveltuva turvallinen 1+1 hengen sähköinen kulkuneuvo vuodelle 2025.

GRANO

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. 

Palvelumme kattavat kaikki liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa kanavissa. Grano palvelee Suomessa 22 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee noin 1,000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa.

MAIN PARTNERS

 BRP Finland Oy

KALEVA

GRANO

STRATEGIC PARTNERS

Tapahtumaviikon mahdollistavat

Rovaniemen kaupunki

Lapin korkeakoulukonserni

Järjestäjät

Key Partners

Tapahtumasisällön tuottajia

METSÄHALLITUS

REVONTULEN KAUPPAKESKUS

Rinteenkulma kauppakeskus

SAMPOKESKUS

ARKTINEN KESKUS

Pohjola Norden

Oulun yliopisto

Silhaus

ARCTIC LIGHT HOTEL

KANAVA 

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361

Design by Seven-1