Ääri

Arctic Design Expo 2023

Arktisten designtuotteiden messutapahtuma

ARCTIC DESIGN WEEK ON DESIGN TUOTTEIDEN KAUPPAPAIKKA

ÄÄRI programme

Arktisten designtuotteiden
messutapahtuma la-su 25.-26.3.2023  

 

Ääri Design Messut on yhdistänyt voimansa Scandinavian Design Marketin kanssa ja yhdessä luotu tapahtuma järjestetään osana Rovaniemen Arctic Design Weekiä keväällä 2023!

Scandinavian Design Marketin yhteenkokoama Ääri Design Messut on Arctic Design Weekin yhteydessä järjestettävä suomalaisten, skandinaavisten ja lappilaisten designtuotteiden myynti- ja esittelytapahtuma, jonka tarkoitus on tuoda esille pohjoista muotoilua. SDM X Ääri -myyntitapahtuma tuo yhteen Suomen ja koko pohjoisen Skandinavian kiinnostavimmat designbrändit yhden katon alle! Viikonlopun mittaisesta tapahtumasta löydät laajan kattauksen muotia, lastenvaatteita, asusteita, sisustusta ja muotoilua.

Tapahtuma järjestetään 25.-26.3.2023.
Lauantaina 25.3. kello 10-17
Sunnuntaina 26.3. kello 10-17

Tapahtumaan on asiakkailla ILMAINEN sisäänpääsy.

Korkeatasoinen tapahtuma luo ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa brändisi ystävät koko Pohjois-Suomen alueelta. Messut ajoittuvat matkailukauteen, jolloin kaupungissa on kotimaisia ja ulkolaisia matkailijoita.

Ääri Design Messut järjestetään Roaniemen kaupungin keskustassa hyvien parkkialueiden lähellä.

 

HAKU NÄYTTEILLEASETTAJAKSI 
Hae mukaan täyttämällä ja lähettämällä tämä lomake. Haku on käynnissä 28.1.2023 asti.

Paikkoja on rajoitetusti, jonka vuoksi hakijat valitaan. Valituille ilmoitetaan kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Osallistumismaksu maksetaan ennen tapahtumaa helmikuussa.