Ääri

Arctic Design Expo 2022
Arktisten designtuotteiden messutapahtuma

ÄÄRI programme

Arktisten designtuotteiden
messutapahtuma la-su 26.-27.3.2022 Kalotinlinnassa

 

Ääri Design Expo yhdistää tänä vuonna voimansa Scandinavian Design Marketin kanssa ja yhdessä luotu tapahtuma järjestetään osana Rovaniemen Arctic Design Weekiä keväällä 2022!

Scandinavian Design Marketin yhteenkokoama Ääri Design Expo on Arctic Design Weekin yhteydessä järjestettävä suomalaisten, skandinaavisten ja lappilaisten designtuotteiden myynti- ja esittelytapahtuma, jonka tarkoitus on tuoda esille pohjoista muotoilua. SDM X Ääri -myyntitapahtuma tuo yhteen Suomen ja koko pohjoisen Skandinavian kiinnostavimmat designbrändit yhden katon alle! Viikonlopun mittaisesta tapahtumasta löydät laajan kattauksen muotia, lastenvaatteita, asusteita, sisustusta ja muotoilua.

Tapahtuma järjestetään 26.-27.3.2022.
Lauantaina 26.3. kello 10-17
Sunnuntaina 27.3. kello 10-17

Tapahtumaan on asiakkailla ILMAINEN sisäänpääsy.

Korkeatasoinen tapahtuma luo ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa brändisi ystävät koko Pohjois-Suomen alueelta. Messut ajoittuvat matkailukauteen, jolloin kaupungissa on kotimaisia ja ulkolaisia matkailijoita.

Ääri Design Expo järjestetään aivan kaupungin ydinkeskustassa, Kalotinlinnassa Lordin aukiolla

 

HAKU NÄYTTEILLEASETTAJAKSI 
Hae mukaan täyttämällä ja lähettämällä tämä lomake. Haku on käynnissä 28.1.2022 asti.

Paikkoja on rajoitetusti, jonka vuoksi hakijat valitaan. Valituille ilmoitetaan kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Osallistumismaksu maksetaan ennen tapahtumaa helmikuussa.

 

 

 

ARCTIC DESIGN WEEK ON DESIGN TUOTTEIDEN KAUPPAPAIKKA