Arctic Kitchen

Laadukkaita pohjoisia elämyksiä

Arctic Kitchen on osa paikallisen osaamisen festivaalia

Muotoiluviikko yhdistää arktista osaamista myös makujen maailmassa ja eettisten pohjoisten raaka-aineiden ja palvelun parissa.

Arctic Kitchenin tavoitteena on paikallinen vastuullinen ravintolakulttuuri ja se on luotu pysyväksi osaksi viikkoa, jossa yritykset luovat yhdessä elämyksiä ja uutta ruokadesignia.  Haluamme nostaa esille eettisesti ja ekologisesti toimivaa ravintolakulttuuria ja tuoda sitä tunnetuksi matkailijoille ja paikallisille.

”On huippua, että paikalliset makuelämykset nostetaan ADW näyteikkunaan. On myös hyvä, että asiakkaiden arvostama eettisyys on kärkiteema. Haluamme panostaa vastuullisuuteen entistä suunnitelmallisemmin.”, sanoo suklaamestari Jouko Rajanen Choco Delistä.

Festivaali huipentuu muotoiluviikon päätösjuhlaan
sunnuntaina 28.3.2020, varaathan pöytäsi ajoissa kun Lordin aukiolla tapahtuu!

Choco Deli  

Choco Deli on suklaaseen erikoistunut kahvila-konditoria. Suhtaudumme suklaaseen kuin artesaanit – intohimolla, ylpeydellä ja lappilaisella rohkeudella. Rakastamme ajatusta, että saamme olla mukana luomassa ihmisille mieleenpainuvia hetkiä, tarinoita joilla on merkitystä. Konvehtirasia häävuoteen yöpöydällä, syntymäpäivän kruunaava kakku, suklaalähetys ystävälle, arjen katkaiseva kahvihetki. Tarina voi olla elämän käännekohta tai pieni ilo ajan virrassa. Emme koskaan kyllästy kuulemaan ihmisiltä niistä.

Arctic Design Weekin erikoisuus: ADW Lakritsa-lemoncurd leivos (mantelikeksipohja, lakritsamoussea, lemoncurdia, suklaamaalilla maalattu), 5,20€

Pöytävaraukset:
Kahvila: +358 400 737 900

 

Lappiravintola Gaissa

Lappiravintola Gaissa on saanut Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämän Rôtisseurs-kilven erinomaisesta ruoan laadusta. Ravintola tarjoilee à la carte -listallaan herkkuja Suomen ja Lapin makumaailmoista.

Arktinen annos Arctic Design Weekillä: Poron ulkofilettä ja porobratwurstia

Pöytävaraukset:
016 321321

 

Lapland Hotels Sky Ounasvaara

Lapland Hotels Sky Ounasvaara on taivaallinen paikka kulttuuria, kulinarismia ja lappilaista luontoa lomaltaan hakevalle. Näköalaravintolan maisemat, kansainväliset makuelämykset ja lähiruoasta loihditut lapinherkut kuuluvat ravintolamme huippuhetkiin. Sky Kitchen & View on jo vuosia kuulunut Suomen parhaimpiin ravintoloihin.

Pöytävaraukset:
kitchensky@laplandhotels.com
+358 (0) 16 323 400

Restaurant Nabo, Nordic cousine

 

Rovaniemen ravintolakadulla Valtakatu 21:ssa sijaitseva uusi kasvispainotteinen pohjoismainen ravintola. Raaka-aineemme seuraavat sesonkeja, ja hankimme ne mahdollisimman läheltä. Puhdasta, maukasta, läheltä, rakkaudella meiltä teille!

Nabon porukkaa yhdistää intohimo ruokaan ja pohjoisen ravintolakulttuurin kehittämiseen sekä kunnioitus luontoa, puhtaita raaka-aineita ja makuja kohtaan. Ravintolassa kaikki on suunniteltu ja tehty alusta asti itse ruokalistoista juomiin ja sisustukseen. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan yhdessä meidän kanssa.

 

Pöytävaraukset:
020 730 4720
info@restaurantnabo.fi

 

Paikallisen ruuan ystävälle

Rovaniemen koko ravintola- ja kahvilatarjonnan löytää parhaiten Visit Rovaniemen matkailusivustolta.