Arktisen Muotoilun elämäntyöpalkinto

Uusi kategoria palkintoillassa antaa tunnustusta muotoilun edelläkävijöille

Arktisen Muotoilun Elämäntyöpalkinto jaettiin 2019 ensimmäistä kertaa muotoilun parissa työskentelevälle ammattilaiselle; hänen pitkäjänteisestä, uraauurtavasta työstään alalla, jossa muotoilu on on keskeisessä roolissa. Tunnustuksen saanut on tukenut pohjoista muotoiluosaamista ja yrittäjyyttä

ARKTISEN MUOTOILUN

ELÄMÄNTYÖPALKINTO 2019

Arktisen Muotoilun Elämäntyöpalkinto 2019
Lappset Group Oy:n Teollisuusneuvos Antero Ikäheimo

Lappset Group Oy suunnittelee ja valmistaa leikkivälineitä ja leikki- ja liikuntapaikkoja, jotka tarjoavat iloa ja liikunnan riemua kaikenikäisille. Tavoitteena on inspiroida ihmisiä pysymään aktiivisina ja luoda parhaita asiakas- ja käyttäjäkokemuksia. Yrityksen arvoina ovat kasvu, vastuullisuus, kunnioita ja motivoi sekä onnistuminen. Antero Ikäheimo on käyttänyt muotoilua vahvasti ennen kuin se oli alueella yleistä. Hän on tunnettu edelläkävijänä, joka on huomioinut globaalit muutokset ja hyödyntänyt niitä menestyksekkäästi liiketoiminnassaan. Hän on luonut alueelle työpaikkoja perheyrityksessään, joka kunnioittaa pohjoisia arvoja.

Yritys tarjoaa myös suunnittelu- ja elinkaaripalveluita, sekä materiaalipankin suunnittelijoille. Total Design Oy:n teollisen muotoilijan Heikki Koivurovan on suunnitellut ensimmäisen Lappset Group Oy:n lasten liukumäki konseptin. Se on tavoittanut suursuosion ja ollut pitkään viennin ja kotimaan markkinoilla.

Arktisen muotoilun elämäntyöpalkinto 2020

Arktisen muotoilun elämäntyöpalkinto jaetaan Arctic Design Award Night -tilaisuudessa 19.3.2020.

Varaathan lippusi ajoissa

Palkintoillan ohjelma on maksullinen ja paikkoja on rajoitetusti.

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361

Design by Seven-1