Arctic Snowy Owl

Laadukkaita pohjoisia tuotteita

Arctic Snowy Owl on osa paikallisen osaamisen festivaalia

Muotoiluviikko yhdistää arktista osaamista
myös vastuullisten tuotteiden muodossa.

Uhanalainen tunturipöllö, Arctic Snowy Owl, on osa haavoittuvaa arktisen herkkää ekosysteemiä. Arctic Design Weekin kehittämän kompensaatiomallin periaatteiden mukaan, jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 1.5% Suomen Luonnonsuojeluliiton Hiilipörssille. Keräämillään varoilla Hiilipörssi ennallistaa soita. Arctic Design Weekin kompensaatiorahat sijoitetaan erityisesti pohjoisen soihin.

Arctic Snowy Owl -tyynyt  

Arctic Design Week Arctic Owl -pehmopöllö on Tiedekeskus Pilkkeen tuottama uniikki lisenssituote Arctic Design Weekille. Uhanalainen tunturipöllö on Arctic Design Weekin tunnus ja pehmopöllö on tuotettu tämän symbolin ja graafisen ilmeen mukaan. Kirkkaankeltaisista silmistään ja mustavalkoisesta värityksestään tunnettu pöllö on ihana hali- tai unikaveri tai vaikkapa veikeä matkatyyny pienen pään alle. 

Pöllöt on valmistettu Suomessa PaaPii Designin omalla tehtaalla Kokkolassa. Pöllöjen jälleenmyyjänä toimii Tiedekeskus Pilkkeen Pilke Shop.

 Hinta: 25,50 €

Arctic Snowy Owl -hopeakorut

Damastikoru

”Liikun paljon luonnossa josta ammennan ideoita ja lataan omia akkuja. Sympaattinen logo inspiroi tekemään hopeasta silkinhohtoiset tunturipöllökorut, jotka sopivat arkeen ja juhlaan. Arctic Snowy Owl -korut on suunniteltu ja valmistettu Rovaniemellä.

– Mauri Härkönen 

Koruja on saatavilla ÄÄRI Arctic Design Expossa Damastikorun osastolla nro 36, Taigakorun liikkeessä Rinteenkulmassa ja tietenkin Damastikorun verkkokaupassa www.damastikoru.fi

 

Arctic Snowy Owl hopeinen iso riipus
(korkeus 40mm) 98,00€
Arctic Snowy Owl hopeinen pieni riipus
(korkeus 20mm) 48,00€
Arctic Snowy Owl hopeiset korvakorut
(korkeus 20mm) 88,00€

 

Arctic Snowy Owl -korut kotimaisesta puusta

Arctic Snowy Owl -korut on valmistettu suomalaisesta sertifioidusta puusta, korkeimmasta mahdollisesta laadusta. Nämä upeat designkorut on suunniteltu ja valmistettu vastuullisesti Rovaniemellä. Arctic Snowy Owl -korujen esikuvana toimii tunturipöllö, joka on arktiseen luontoon sopeutunut uhanalainen lintu. Se kuvastaa siis hyvin suomalaisuutta ja sitä kuinka sitkeitä sissejä me suomalaisetkin olemme, olemmehan mekin sopeutuneet arktiseen ympäristöömme. USVA Designin työn kivijalkana toimii aina laatu ja vastuullisuus – niin designissa kuin materiaaleissakin.

Arctic Snowy Owl -koruja on saatavana Valkossa, Korundissa ja Ailo shopissa, sekä tietysti ÄÄRI Arctic Design Expossa USVA Designin myyntipisteellä (nro 31).

Arctic Snowy Owl -korvakorut 25,50€

Arctic Snowy Owl -kaulakoru 25,50€

Paikallisen designing ystävälle

Tutustu myös ÄÄRI Design Expoon, josta löydät lisää kaunista muotoilua!