ARCTIC PASSION MOBIILIPALVELU AUTTAA

Kaupunkifestivaaliohjelmisto helposti mobiilisovelluksessa

Discover your local passion!

Arctic Design Week on matkailijoille ja paikallisille tarkoitettu kaupunkifestivaali. Arktista Vimmaa -ohjelmisto täynnä paikallista kulttuuritarjontaa, joka löytyy nyt myös Arctic Passion -mobiilisovelluksesta.

Arktista Vimmaa -kaupunkifestivaaliohjelmassa on yli 70 paikallisten kulttuuritoimijoiden ja yritysten tuottamia osin osallistavia kokemuksia ja elämyksiä.

Koko ohjelmiston löytää netistä, mobiilista, kaikista tapahtumapaikoista, hotelleista, ADW infopisteeltä Rinteenkulmasta sekä Visit Rovaniemen asiakaspalvleusta.

Arctic Passion -mobiilisovellus Play-kaupasta

Arctic Design Weekillä nähdään kansalaisille suunnattu muotinäytös ydinkeskustassa. Muotinäytös on viikon päätösjuhlan aikana sunnuntaina 22.3.2020 ja ammattioperaattorina toimii Merja Kupiainen Fashion Model Agency yrityksestä.

 

MUOTOILTUJA ELÄMYS- JA KULTTUURIPALVELUITA

Kansainväliset muotoiluviikot toimivat maailmalla vetovoimaisina kaupunkifestivaaleina, josta löytää hyvin muotoiltuja, osallistavia ja edustavia elämys- ja kulttuuripalveluita.

Arctic Design Week haluaa tarjota läheltä ja kaukaa tuleville vierailleen helposti löydettävän ja koettavan, omaleimaisen ja esteettisen, vastuullisesti tuotetun palvelun.

Rovaniemen matkailuinfo, Visit Rovaniemi sekä paikalliset hotellit auttavat asiakkaitaan muotiluviikon ohjelmavarauksissa.

 

ARCTIC KITCHEN JA ARKTISTA VIMMAA

 

Arctic Design Week nostaa areenoille alueen omaleimaisimmat kulttuurilliset, taiteellisesti ja elämykselliset ohjelmat ja kohteet. Arktista Vimmaa -kaupunkifestivaali pitää sisällään monipuolisen kattauksen paikallisia erikoisuuksia.

Arctic Kitchen Ravintolapäivät nostavat esiin puolestaan paikallisten ravintoloiden makuelämykset. 

Kaikki em. palvelut löytyvät Arctic Passion -mobiilipalvelusta. 

 

ARCTIC OPEN DOORS

 

Arctic Design Week tarjoaa paikallisille yrityksille mahdollisuuden esittäytyä vierailijoille. Tervetuloa tutustumaan heidän erilaisiin yritys- ja tuotemuotoiluihin sekä tekemään löytöjä! 

Kaikki em. palvelut löytyvät Arctic Passion -mobiilipalvelusta. 

ALUEEN MUOTOILUPALVELUJEN TUOTTAJAT

Olemme koonneet tälle palvelusivustolle myös kaikki alueen muotoilupalvelujen tuottajat, jotta yrityksillä ja organisaatioilla olisi sujuvampaa löytää omiin tarpeisiin oikea palvelutuottaja.

Alla olevasta linkistä löydät muotoilupalveluyritykset.