Pohjoinen ympäristö tuottaa muotoiluinnovaatioita ja kasvutarinoita

TOIMIVA KUMPPANIVERKOSTO

 

 Arctic Design Week jakaa yhteisiä arvoja ja toimintaperiaatteita useiden yritysten ja organisaatioiden kanssa. Yhteiskuntavastuu, kestävä kehitys ja arktisen ekosysteemin toimivuus ovat yhteisiä kantavia teemoja, joihin hyvä kumppanuus perustuu. 

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme sekä partnereillemme.

Kaleva Media – Pohjoisen puolesta vuodesta 1899

Olemme paikallisia sisältöjä ja palveluja tarjoava mediatalo Kaleva Media. Vahvistamme pohjoisen henkistä ja taloudellista virettä sekä ihmisten ylpeyttä omista juuristaan. Tarjoamme kiinnostavaa paikallista sisältöä lukijoille sekä mainostajille kasvua kiihdyttävää markkinointikumppanuutta, jonka pohjana on ainutlaatuinen paikallis- ja asiakasymmärrys.

Pohjoisen julkaisumme ovat: Kaleva, Forum24, Lapin Kansa, Uusi Rovaniemi, Lounais-Lappi, Raahen Seutu, Raahelainen, Pyhäjokiseutu, Koillissanomat, Iijokiseutu, Rantalakeus, Siikajokilaakso ja Kolmiokirjan aikakauslehdet. Pohjoista markkinointiasiantuntijuuttamme vahvistavat vaikuttajamarkkinointitoimisto Indieplace ja Suomen suurin tarjouskauppa-alusta Offerilla.

Tutustu meihin lisää osoitteessa: www.kalevamedia.fi

STRATEGIC PARTNERS

Tapahtumaviikon mahdollistavat

Rovaniemen kaupunki

Lapin korkeakoulukonserni

Järjestäjät

BRP

BRP luo uusia tapoja liikuttaa ihmisiä – lumella, vedessä, asvaltilla, maastossa – ja jopa ilmassa.

Kanadan Valcourtissa perustettu BRP on jo vuosikymmenet muokannut ihmisten tapaa liikkua. Kekseliäisyys, innovatiivisuus ja asiakaslähtöisyys ovat aina olleet osa BRP:n perusarvoja vuodesta 1937 alkaen, jolloin BRP perustettiin. BRP:n tuotantolaitokset sijaitsevat Kanadassa, Suomessa, USA:ssa, Meksikossa ja Itävallassa ja työllistävät noin 12 500 ihmistä. 

BRP:n tuoteportfolioon kuuluu Lynx- ja Ski-Doo moottorikelkat, Sea-Doo vesijetit, Can-Am mönkijät ja rinnakkainistuttavat mönkijät, Alumacraft- ja Manitou-veneet, Evinrude-perämoottorit ja Rotax-moottorit. BRP:n design filosofia on luoda innovatiivisia, käytännöllisiä ja jännittäviä, asiakasodotukset ylittäviä tuotteita. 

BRP:n Designkilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011 ja nyt järjestyksessään neljäs kilpailu laajenee 6 eri Design kouluun ympäri maailmaa (Suomi, Tanska, USA ja Kanada). Kilpailun voittaja palkitaan 4 – 6 kuukauden palkallisella harjoittelulla modernissa BRP:n Design & Innovaatiokeskuksessa Kanadassa. 

Tämän vuoden kilpailun tavoitteena on rohkaista opiskelijoita etsimään ja luomaan uusia kestävän liikkuvuuden mahdollisuuksia alueille, joissa pohjoiset ilmasto-olosuhteet tuovat haasteita liikkumiselle. Opiskelijoiden tulee luoda vetoava, kaupunkioloihin soveltuva turvallinen 1+1 hengen sähköinen kulkuneuvo vuodelle 2025.

GRANO

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. 

Palvelumme kattavat kaikki liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa kanavissa. Grano palvelee Suomessa 22 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee noin 1,000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa.

UARCTIC

Kansainvälinen yhteistyöverkosto

UArctic on arktiseen koulutukseen ja tutkimukseen keskittynyt yhteistyöverkosto, johon kuuluu yli 200 korkeakoulua, tutkimuskeskusta ja muita pohjoisista alueista kiinnostuneita organisaatioita.

 

UArctic luo ja vahvistaa erilaisia yhteistyömuotoja ja jaettuja resursseja, joiden avulla verkoston jäsenet pystyvät vastaamaan yhteisöjensä ja ympäristönsä tarpeisiin ja haasteisiin. Koulutus- ja tutkimusyhteistyön sekä tiedonjaon kautta verkosto kasvattaa arktista osaamista pohjoisessa, edistää yhteisöjen säilymistä elinvoimaisina ja luo maailmanlaajuisia kumppanuuksia.

 

Lue lisää www.uarctic.org.

 

MAIN PARTNERS

 BRP Finland Oy

KALEVA MEDIA

GRANO

UArctic

Key Partners

Tapahtumasisällön tuottajia

METSÄHALLITUS

REVONTULEN KAUPPAKESKUS

Rinteenkulma kauppakeskus

SAMPOKESKUS

ARKTINEN KESKUS

Pohjola Norden

Oulun yliopisto

Silhaus

ARCTIC LIGHT HOTEL

KANAVA