Pohjoinen ympäristö tuottaa muotoiluinnovaatioita ja kasvutarinoita

YHTEISTEN ARVOJEN KUMPPANIVERKOSTO

 

Arctic Design Week jakaa yhteisiä arvoja ja toimintaperiaatteita useiden yritysten ja organisaatioiden kanssa. Yhteiskuntavastuu, kestävä kehitys, muotoiluintensiivisyys ja arktisen ekosysteemin toimivuus ovat yhteisiä kantavia teemoja, joihin hyvä kumppanuus perustuu. 

Ympäristöohjelmamme mukaisesti kannamme vastuuta ympäristöstämme. Ympäristölupauksemme löytyy alla olevasta linkistä. 

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme sekä partnereillemme.

BRP

BRP luo uusia tapoja liikuttaa ihmisiä – lumella, vedessä, asvaltilla, maastossa – ja jopa ilmassa.

Kanadan Valcourtissa perustettu BRP on jo vuosikymmenet muokannut ihmisten tapaa liikkua. Kekseliäisyys, innovatiivisuus ja asiakaslähtöisyys ovat aina olleet osa BRP:n perusarvoja vuodesta 1937 alkaen, jolloin BRP perustettiin. BRP:n tuotantolaitokset sijaitsevat Kanadassa, Suomessa, USA:ssa, Meksikossa ja Itävallassa ja työllistävät noin 14 500 ihmistä.

 BRP:n tuoteportfolioon kuuluu Lynx- ja Ski-Doo moottorikelkat, Sea-Doo vesijetit, Can-Am mönkijät ja rinnakkainistuttavat mönkijät, Alumacraft- ja Manitou- ja Quintrex-veneet ja Rotax-moottorit. BRP:n designfilosofia on luoda innovatiivisia, käytännöllisiä ja jännittäviä, asiakasodotukset ylittäviä tuotteita.

 

BRP:n Designkilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011 ja nykyään se on laajentunut jo 6 eri Design kouluun ympäri maailmaa (Suomi, Ranska, USA ja Kanada). Viides kilpailu julkistetaan juhlavuoden 2023 Arctic Design Weekillä Awards Night -tapahtumassa to 23.3.2023 Korundissa.

Joutsen – maailman puhtain untuva

Joutsen Finland Oy on suomalainen yritys, joka on perustettu jo vuonna 1936. Olemme asiantuntijoita sekä pohjoisen haastavissa sääolosuhteissa että lämmöneristävyydeltään ylivertaisen untuvan jalostuksessa ja käytössä. Tuotteiden design on klassisen ajatonta ja muotokieleltään skandinaavisen pelkistettyä. Joutsen-untuvatuotteet kestävät käyttöä, katseita ja aikaa. Vastuullisesti tuotetusta ja tutkitusti puhtaasta untuvasta valmistetut untuvatakit, -peitot ja -tyynyt ovat hiotun helppokäyttöistä arjen ylellisyyttä. Keveys, hengittävyys ja pehmeä lämpö yhdistävät kaikkia Joutsen-untuvatuotteita, jotka tuottavat käyttäjilleen hyvää oloa ja mieltä vuodesta toiseen.

Tarjoamme tuotteille pesu- ja korjauspalvelua. Otamme Joutsen-myymälöissä vastaan käytettyjä Joutsen-tuotteita kunnostettavaksi jälleenmyyntiin ja asianmukaisesti kierrätettäväksi. Vastuulliseen toimintatapaamme kuuluu Joutsen-tuotteista huolehtiminen koko niiden elinkaaren ajan.

Polestar – suunnannäyttäjä.  

Olemme suorituskykyyn keskittynyt sähköautomerkki, päämääränä edistää yhteiskuntaa jossa elämme.  

Keskitymme tinkimättömään muotoiluun ja teknologiaan. Intohimo ja tunteet ohjaavat meitä, sähkö ja innovaatiot ajavat autojamme. Tuotteemme ovat ainutlaatuisia, tehokkaita ja loistavia ajaa. Polestarin tulevaisuudessa ei ole tilaa oikoteille, tekosyille tai kompromisseille. 

Olemme sitoutuneita tavoitteisiimme. Ohjaamme toimialaamme eteenpäin puhtaan, edistyksellisen suorituskyvyn avulla.  

Polestarilla taivas on rajana.

GRANO

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.

GRANO on suomalainen monitoimialayhtiö. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon.
Koko tuotantomme on Suomessa ja työllistämme noin 900 ammattilaista pääkaupunkiseudulta Lappiin.

Olemme asiakkaittemme arjen auttaja, ja muutoksen mahdollistaja.

 

 

 

Kaleva Media – Pohjoisen puolesta vuodesta 1899

Olemme paikallisia sisältöjä ja palveluja tarjoava mediatalo Kaleva Media. Vahvistamme pohjoisen henkistä ja taloudellista virettä sekä ihmisten ylpeyttä omista juuristaan. Tarjoamme kiinnostavaa paikallista sisältöä lukijoille sekä mainostajille kasvua kiihdyttävää markkinointikumppanuutta, jonka pohjana on ainutlaatuinen paikallis- ja asiakasymmärrys.

Pohjoisen julkaisumme ovat: Kaleva, Forum24, Lapin Kansa, Uusi Rovaniemi, Lounais-Lappi, Raahen Seutu, Raahelainen, Pyhäjokiseutu, Koillissanomat, Iijokiseutu, Rantalakeus, Siikajokilaakso ja Kolmiokirjan aikakauslehdet. Pohjoista markkinointiasiantuntijuuttamme vahvistavat vaikuttajamarkkinointitoimisto Indieplace ja Suomen suurin tarjouskauppa-alusta Offerilla.

Tutustu meihin lisää alla olevista linkeistä.

STRATEGIC PARTNERS

Tapahtumaviikon mahdollistavat

Rovaniemen kaupunki

Lapin korkeakoulukonserni

Järjestäjät

UARCTIC

Kansainvälinen yhteistyöverkosto

UArctic on arktiseen koulutukseen ja tutkimukseen keskittynyt yhteistyöverkosto, johon kuuluu yli 200 korkeakoulua, tutkimuskeskusta ja muita pohjoisista alueista kiinnostuneita organisaatioita.

UArctic luo ja vahvistaa erilaisia yhteistyömuotoja ja jaettuja resursseja, joiden avulla verkoston jäsenet pystyvät vastaamaan yhteisöjensä ja ympäristönsä tarpeisiin ja haasteisiin. Koulutus- ja tutkimusyhteistyön sekä tiedonjaon kautta verkosto kasvattaa arktista osaamista pohjoisessa, edistää yhteisöjen säilymistä elinvoimaisina ja luo maailmanlaajuisia kumppanuuksia.

Lue lisää www.uarctic.org.

MAIN PARTNERS

 BRP Finland Oy

JOUTSEN FINLAND OY

GRANO

Polestar

Key Partners

Tapahtumasisällön tuottajia

METSÄHALLITUS

REVONTULEN KAUPPAKESKUS

Rinteenkulma kauppakeskus

SAMPOKESKUS

Rovaniemen Markkinakiinteistöt Oy