Pohjoinen ympäristö tuottaa muotoiluinnovaatioita ja kasvutarinoita

YHTEISTEN ARVOJEN KUMPPANIVERKOSTO

 

Arctic Design Week jakaa yhteisiä arvoja ja toimintaperiaatteita useiden yritysten ja organisaatioiden kanssa. Yhteiskuntavastuu, kestävä kehitys, muotoiluintensiivisyys ja arktisen ekosysteemin toimivuus ovat yhteisiä kantavia teemoja, joihin hyvä kumppanuus perustuu. 

Ympäristöohjelmamme mukaisesti kannamme vastuuta ympäristöstämme. Ympäristölupauksemme löytyy alla olevasta linkistä. 

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme sekä partnereillemme.

Kaleva Media – Pohjoisen puolesta vuodesta 1899

Olemme paikallisia sisältöjä ja palveluja tarjoava mediatalo Kaleva Media. Vahvistamme pohjoisen henkistä ja taloudellista virettä sekä ihmisten ylpeyttä omista juuristaan. Tarjoamme kiinnostavaa paikallista sisältöä lukijoille sekä mainostajille kasvua kiihdyttävää markkinointikumppanuutta, jonka pohjana on ainutlaatuinen paikallis- ja asiakasymmärrys.

Pohjoisen julkaisumme ovat: Kaleva, Forum24, Lapin Kansa, Uusi Rovaniemi, Lounais-Lappi, Raahen Seutu, Raahelainen, Pyhäjokiseutu, Koillissanomat, Iijokiseutu, Rantalakeus, Siikajokilaakso ja Kolmiokirjan aikakauslehdet. Pohjoista markkinointiasiantuntijuuttamme vahvistavat vaikuttajamarkkinointitoimisto Indieplace ja Suomen suurin tarjouskauppa-alusta Offerilla.

Tutustu meihin lisää alla olevista linkeistä.

BRP

BRP luo uusia tapoja liikuttaa ihmisiä – lumella, vedessä, asvaltilla, maastossa – ja jopa ilmassa.

Kanadan Valcourtissa perustettu BRP on jo vuosikymmenet muokannut ihmisten tapaa liikkua. Kekseliäisyys, innovatiivisuus ja asiakaslähtöisyys ovat aina olleet osa BRP:n perusarvoja vuodesta 1937 alkaen, jolloin BRP perustettiin. BRP:n tuotantolaitokset sijaitsevat Kanadassa, Suomessa, USA:ssa, Meksikossa ja Itävallassa ja työllistävät noin 14 500 ihmistä.

 BRP:n tuoteportfolioon kuuluu Lynx- ja Ski-Doo moottorikelkat, Sea-Doo vesijetit, Can-Am mönkijät ja rinnakkainistuttavat mönkijät, Alumacraft- ja Manitou- ja Quintrex-veneet ja Rotax-moottorit. BRP:n designfilosofia on luoda innovatiivisia, käytännöllisiä ja jännittäviä, asiakasodotukset ylittäviä tuotteita.

 

BRP:n Designkilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011 ja nykyään se on laajentunut jo 6 eri Design kouluun ympäri maailmaa (Suomi, Ranska, USA ja Kanada). Viides kilpailu julkistetaan vuoden 2022 Arctic Design Weekillä 24.3.2022 Arktikumissa.

Polestar – suunnannäyttäjä.  

Olemme suorituskykyyn keskittynyt sähköautomerkki, päämääränä edistää yhteiskuntaa jossa elämme.  

Keskitymme tinkimättömään muotoiluun ja teknologiaan. Intohimo ja tunteet ohjaavat meitä, sähkö ja innovaatiot ajavat autojamme. Tuotteemme ovat ainutlaatuisia, tehokkaita ja loistavia ajaa. Polestarin tulevaisuudessa ei ole tilaa oikoteille, tekosyille tai kompromisseille. 

Olemme sitoutuneita tavoitteisiimme. Ohjaamme toimialaamme eteenpäin puhtaan, edistyksellisen suorituskyvyn avulla.  

Polestarilla taivas on rajana.

Intohimon muotoiluun ja vastuullisuuteen jakavat Polestar ja Arctic Design Week aloittavat yhteistyön vuoden 2022 maailman pohjoisimmalla muotoiluviikolla. Polestarin Head of Sustainability, Fredrika Klarén, on yksi Arctic AHA! Foorumin keynote-puhujista Arktikumissa. Lisäksi muotoiluviikon aikana Arktikumin ja Lordin aukioilla on mahdollisuus tutustua ja koeajaa täyssähköinen Polestar 2.

GRANO

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.

 

 

 

GRANO on suomalainen monitoimialayhtiö. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon.
Koko tuotantomme on Suomessa ja työllistämme noin 900 ammattilaista pääkaupunkiseudulta Lappiin.

Olemme asiakkaittemme arjen auttaja, ja muutoksen mahdollistaja.

 

STRATEGIC PARTNERS

Tapahtumaviikon mahdollistavat

Rovaniemen kaupunki

Lapin korkeakoulukonserni

Järjestäjät

UARCTIC

Kansainvälinen yhteistyöverkosto

UArctic on arktiseen koulutukseen ja tutkimukseen keskittynyt yhteistyöverkosto, johon kuuluu yli 200 korkeakoulua, tutkimuskeskusta ja muita pohjoisista alueista kiinnostuneita organisaatioita.

UArctic luo ja vahvistaa erilaisia yhteistyömuotoja ja jaettuja resursseja, joiden avulla verkoston jäsenet pystyvät vastaamaan yhteisöjensä ja ympäristönsä tarpeisiin ja haasteisiin. Koulutus- ja tutkimusyhteistyön sekä tiedonjaon kautta verkosto kasvattaa arktista osaamista pohjoisessa, edistää yhteisöjen säilymistä elinvoimaisina ja luo maailmanlaajuisia kumppanuuksia.

Lue lisää www.uarctic.org.

MAIN PARTNERS

 BRP Finland Oy

KALEVA MEDIA

GRANO

Polestar

Key Partners

Tapahtumasisällön tuottajia

METSÄHALLITUS

REVONTULEN KAUPPAKESKUS

Rinteenkulma kauppakeskus

SAMPOKESKUS

ARKTINEN KESKUS

Oulun yliopisto

Silhaus

KANAVA