Tule mukaan

Get Involved

KAIKILLE AVOIN ARCTIC DESIGN WEEK

Tervetuloa osallistumaan! Arctic design week 21.-27.03.2022

 Arktinen muotoilu- ja kasvufoorumi sekä kaupunkifestivaali kutsuu yrityksiä, kulttuuri- ja tapahtumatoimijoita näyttämään maailmalle parastaan kyseessä olevan viikon aikana. Ohjelmaa kootaan paraikaa ja esityksiä otamme vastaan 30.11 saakka.

Seuraa meitä ja vinkkaa laadukkaista sisältöideoista.

Avoin kutsu 

Avoin kutsu: ehdota tapahtumaasi ohjelmaamme

Muotoilutapahtumiemme kirjo on laaja ja nyt voit hakea mukaan. Arctic Design Weekin tapahtumat näkyvät osana isompaa kokonaisuutta niin markkinoinnissa kuin tapahtumaviikollakin.

Haemme yhteistyökumppaneita ympäri vuoden, mutta nyt haemme vuoden 2022-2023 ohjelmaviikon tapahtumaehdotuksia.

Jos haluat tapahtumasi osaksi ohjelmaamme, otathan yhteyttä tapahtuman tuottaja Taina Torvelaan.

Hae vapaaehtoiseksi

Kaipaako CV:si täytettä tai oletko muuten muotoiluun rakastunut. Haemme vapaaehtoisia toimimaan avustajina Arctic Design Weekin rakentamisessa. Vapaaehtoisena olet edustamassa Arctic Design Weekiä. Osallistuessasi näet tapahtumien kokoamisen saloja ja saat asiakaspalvelukokemusta.

Työ alkaa ennen tapahtumaa kestäen tapahtumanviikon läpi, sekä jatkuu tapahtuman jälkeen sisältäen joitakin järjestelyjä. Työstä ei saa palkkaa ja se on vastikkeetonta. Vapaaehtoisille tarjotaan ruokaa työvuoron yhteydessä sekä työtodistus toimeksiannon päätyttyä. (Myös harjoitteluista ja kurssisuorituksista voidaan keskustella.) Osoitathan hakiessasi intoa tapahtumassa työskentelyyn sekä ihmisten kanssa toimimiseen.

Työtehtäviä ovat muun muassa; infoavustaja, näyttelyavustaja, seminaariavustaja…

Hae puhujaksi

Arctic Design Week on avannut avoimen Keynote-puhujien kutsun.  Call for Paper -vastauksen voi lähettää 10.12.2021 mennessä tapahtuman tuottajalle. Esitysten perusteella tulevan Arcic Design Weekin asiantuntijafoorumien Keynote-puhujat valitaan 18.12.2021.

Call for Paper löytyy alla olevasta linkistä.

Yrityksille

Arctic Design Week tarjoaa yrityksille ja toimijoille vaikuttavia areenoita nostaa esiin uusia tuotteita ja palveluita, myynninedistämiseen liittyviä teematapahtumia sekä Open Doors -tilaisuuksia. Kaikki pääteeman mukaisia arvoja vahvistavat ohjelmat tullaan viestimään aktiivisesti osana ADW-ohjelmistoa.

Arctic Kitchen – eettiset makuelämykset

Nyt luomme pysyväksi osaksi ADW festivaaliohjelmistoa myös makuelämyskonseptin: Arctic Kitchen.

Tämä on kutsu Sinulle, ruokakulttuurin ammattilainen!

Oletko valmis muotoilemaan arktisia paikallisia makuja tulevaan Arctic Design Week -tapahtumaan, joka vastuullisuusteemansa mukaisesti haluaa nostaa esiin eettisesti ja ekologisesti toimivaa ravintolakulttuuria tunnetuksi matkailijoille ja kaupunkilaisille? Samalla kisailemaan eettisimmän ravintolan palkinnosta, jolle tiedossa mukavasti julkisuusarvoa mediakumppanuutemme ansiosta.

KUN ARVONA ON EETTISYYS JA EKOLOGISUUS

Asiakkaat arvostavat ekologisuutta ja lähiruokaa. Onko teidän yrityksenne ja keittiönne arvona eettisyys, ekologisuus? Jotka konkretisoituvat mm. lähellä tuotettujen raaka-aineiden käytössä, vähähävikkisyytenä, kierrätyksenä. Nämä samat arvot ovat myös arktisen muotoilun ytimessä. Siksi me haluamme olla edistämässä näiden arvojen mukaista paikallista makutarjontaa nostamalla ne Arctic Design Weekin ohjelmaan.