Majoituspalvelut

Majoitu mukavasti  Rovaniemellä  

Arctic Design Week tapahtumat sijoittuvat pääosin Rovaniemen kaupungin ydinalueelle. Alla ADW majoittajayhteistyökumppanit kaupungin keskustassa.

Kaikki Rovaniemen seudun majoituskohteet löytyvät Visit Rovaniemi sivuilta, jonne linkki sivun alaosassa. Arctic Design Weekin tarjoushinnat ovat voimassa tapahtumaviikon 16. – 22.3.2019.

Arctic City Hotel

Arctic City Hotel sijaitsee aivan Rovaniemen kaupungin ydinkeskustassa ostospaikkojen välittömässä läheisyydessä, vain muutaman kilometrin päässä Napapiiriltä ja Joulupukin pajakylästä. Kaikki suurimmat aktiviteetteja järjestävät yritykset sijaitsevat mukavasti kävelyetäisyydellä hotellistamme. Hotellin loistava sijainti Lapin pääkaupungissa tarjoaa täydellisen lähtöpisteen seikkailuillesi!

Käytäthän varauksessa koodia ADW2020

Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel on perheomisteinen hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä. Vieraaksemme on helppo saapua niin lentokoneella, junalla kuin autollakin. Rovaniemen parhaat ohjelmapalvelut, ostoskeskukset ja kulttuuritarjonta ovat kaikki vain muutaman askeleen päässä.

Varatessasi majoitusta muistathan käyttää koodia ADW2020

Santa’s hotel santa claus

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä, ja hotellimme on näiden kaikkien keskellä.

Varausvaiheessa yritystunnus ADW2020 tuo alennetun hinnan.

Varaukset sähköpostilla: rovaniemi@santashotels.fi

SANTA’S HOTEL SANTA CLAUS

Hinnat

Haawe Boutique Apart Hotel

Boutique Apart Hotel Haaween löydät vuonna 1933 valmistuneesta funkisrakennuksesta aivan Rovaniemen keskustassa. Hotellin 14 erilaisella huoneella on jokaisella oma, lappilaiseen luontoon liittyvä teema. Designin ystäviä Haaweessa ilahduttavat laadukkaat yksityiskohdat ja oivaltava, tunnelmallinen sisustus. Kaikissa huoneissa on keittiö, ja kylpyhuoneissa sadesuihkut. Tekstiileissä ja astioissa on suomalaisia designklassikkoja.

Huonehintaan sisältyy tee-se-itse aamiainen, johon tarvikkeet löytyvät valmiina keittiöstä.

Arctic Design Weekin aikana tarjoamme vieraille 15% alennuksen huonehinnasta koodilla ADW2020.

cafe hostel koti

Hostel Café Koti on kodikas ja ilmapiiriltään rento majoituspaikka Rovaniemen keskustassa. Huoneissa on omat kylpyhuoneet ja kevyt aamiainen kuuluu huonehintaan. Majoittujien käytössä on myös hyvin varusteltu keittiö, viihtyisä olohuone ja saunakin lämpeää majoittujille päivittäin.

Käytä varauksessa koodia ADW2020

Cafe hostel koti

Hinnat

Santa Claus Holiday Village

Kaikki Joulupukin lomakylän huoneistot on rakennettu 2010-luvulla, joten ne ovat aivan erityisiä paitsi laadultaan niin myös tunnelmaltaan. Rakennusmateriaalit ja varustetaso takaavat huolettoman ja rentouttavan loman kaikenikäisille.

Lapsiperheet on otettu lomakylässä erityisen hyvin huomioon, ja perheiden viihtyvyys onkin sydämenasiamme.

Varauskoodi ADW2020 varaus osoitteessa: www.schv.fi
Palautamme 10 % alennuksen takaisin kortille, mistä varaus on maksettu.

ARCTIC PASSION -MOBIILIPALVELU AUTTAA

Arctic Design Week on matkailijoille ja paikallisille tarkoitettu kaupunkifestivaali. Arktista Vimmaa -ohjelmisto täynnä paikallista kulttuuritarjontaa, joka löytyy nyt myös Arctic Passion -mobiilisovelluksesta.

Arktista Vimmaa -kaupunkifestivaaliohjelmassa on yli 70 paikallisten kulttuuritoimijoiden ja yritysten  tuottamia osin osallistavia kokemuksia ja elämyksiä. Ohjelmiston löytää netistä, mobiilista, kaikista tapahtumapaikoista, hotelleista, ADW infopisteeltä Rinteenkulmasta sekä Visit Rovaniemen asiakaspalvleusta.