Majoituspalvelut

Majoitu mukavasti  Rovaniemellä  

Arctic Design Week tapahtumat sijoittuvat pääosin Rovaniemen kaupungin ydinalueelle. Alla ADW majoittajayhteistyökumppanit kaupungin keskustassa.

Kaikki Rovaniemen seudun majoituskohteet löytyvät Visit Rovaniemi sivuilta, jonne linkki sivun alaosassa.  

Arctic City Hotel

Arctic City Hotel avattiin maaliskussa 1978. Perheomisteinen hotellimme on palvellut vieraitamme nyt jo kolmen sukupolven ajan aivan Rovaniemen keskustassa. 

 

Tänä päivänä Arctic City Hotelli on mukava, moderni ja persoonallinen neljän tähden hotelli. Jokainen hotellin 90 huoneesta on saanut oman hahmonsa ja sielunsa.

Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel on palkittu perheomisteinen boutique-hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä. 

Hotellimme sijaitsee vuonna 1949 valmistuneessa arvokiinteistössä. Rovaniemen Kauppalantalon tarina jatkuu mittavien muutostöiden jälkeen vuonna 2015 valmistuneessa hotellissamme, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla Lapin jälleenrakentamisen ajan arkkitehtuuri ja ajanmukainen pohjoinen design. 

 

Santa’s hotel santa claus

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä, ja hotellimme on näiden kaikkien keskellä.

 

 

Haawe Boutique Apart Hotel

Boutique Apart Hotel Haaween löydät vuonna 1933 valmistuneesta funkisrakennuksesta aivan Rovaniemen keskustassa. Hotellin 14 erilaisella huoneella on jokaisella oma, lappilaiseen luontoon liittyvä teema. Designin ystäviä Haaweessa ilahduttavat laadukkaat yksityiskohdat ja oivaltava, tunnelmallinen sisustus. Kaikissa huoneissa on keittiö, ja kylpyhuoneissa sadesuihkut. Tekstiileissä ja astioissa on suomalaisia designklassikkoja.

Huonehintaan sisältyy tee-se-itse aamiainen, johon tarvikkeet löytyvät valmiina keittiöstä.

 

cafe hostel koti

Hostel Café Koti on kodikas ja ilmapiiriltään rento majoituspaikka Rovaniemen keskustassa. Huoneissa on omat kylpyhuoneet ja kevyt aamiainen kuuluu huonehintaan. Majoittujien käytössä on myös hyvin varusteltu keittiö, viihtyisä olohuone ja saunakin lämpeää majoittujille päivittäin.

 

Santa Claus Holiday Village

Kaikki Joulupukin lomakylän huoneistot on rakennettu 2010-luvulla, joten ne ovat aivan erityisiä paitsi laadultaan niin myös tunnelmaltaan. Rakennusmateriaalit ja varustetaso takaavat huolettoman ja rentouttavan loman kaikenikäisille.

Lapsiperheet on otettu lomakylässä erityisen hyvin huomioon, ja perheiden viihtyvyys onkin sydämenasiamme.

 

ARCTIC PASSION -MOBIILIPALVELU AUTTAA

Arctic Design Week on matkailijoille ja paikallisille tarkoitettu kaupunkifestivaali. Arktista Vimmaa -ohjelmisto täynnä paikallista kulttuuritarjontaa, joka löytyy nyt myös Arctic Passion -mobiilisovelluksesta.

Arktista Vimmaa -kaupunkifestivaaliohjelmassa on runsas kattaus paikallisten kulttuuritoimijoiden ja yritysten  tuottamia osin osallistavia kokemuksia ja elämyksiä. Ohjelmiston löytää netistä, mobiilista, kaikista tapahtumapaikoista, hotelleista, ADW infopisteeltä sekä Visit Rovaniemen asiakaspalvelusta.