Majoituspalvelut

Majoitu mukavasti  Rovaniemellä  

Arctic Design Week tapahtumat sijoittuvat pääosin Rovaniemen kaupungin ydinalueelle. Alla ADW majoittajayhteistyökumppanit kaupungin keskustassa.

Kaikki Rovaniemen seudun majoituskohteet löytyvät Visit Rovaniemi sivuilta. Klikkaa alla olevasta linkistä.

Arctic City Hotel

Arctic City Hotel avattiin maaliskussa 1978. Perheomisteinen hotellimme on palvellut vieraitamme nyt jo kolmen sukupolven ajan aivan Rovaniemen keskustassa. 

 

Tänä päivänä Arctic City Hotelli on mukava, moderni ja persoonallinen neljän tähden hotelli. Jokainen hotellin 90 huoneesta on saanut oman hahmonsa ja sielunsa.

Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel on palkittu perheomisteinen boutique-hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä. 

Hotellimme sijaitsee vuonna 1949 valmistuneessa arvokiinteistössä. Rovaniemen Kauppalantalon tarina jatkuu mittavien muutostöiden jälkeen vuonna 2015 valmistuneessa hotellissamme, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla Lapin jälleenrakentamisen ajan arkkitehtuuri ja ajanmukainen pohjoinen design. 

 

Santa’s hotel Santa Claus

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä, ja hotellimme on näiden kaikkien keskellä.

 

 

Haawe Boutique Apart Hotel

Boutique Apart Hotel Haaween löydät vuonna 1933 valmistuneesta funkisrakennuksesta aivan Rovaniemen keskustassa. Hotellin 14 erilaisella huoneella on jokaisella oma, lappilaiseen luontoon liittyvä teema. Designin ystäviä Haaweessa ilahduttavat laadukkaat yksityiskohdat ja oivaltava, tunnelmallinen sisustus. Kaikissa huoneissa on keittiö, ja kylpyhuoneissa sadesuihkut. Tekstiileissä ja astioissa on suomalaisia designklassikkoja.

Huonehintaan sisältyy tee-se-itse aamiainen, johon tarvikkeet löytyvät valmiina keittiöstä.

 

Hostel Café Koti

Hostel Café Koti on kodikas ja ilmapiiriltään rento majoituspaikka Rovaniemen keskustassa. Entinen pankkirakennus on tarjonnut hotellinomaista majoitusta jo vuodesta 2016. Yksityishuoneissa on oma kylpyhuone ja aamiainen kuuluu huoneen hintaan.

Lisäksi vieraidemme käytössä on yhteiskeittiö, yhteinen olohuone ja sauna, joka lämpiää päivittäin.

 

Santa Claus Holiday Village

Kaikki Joulupukin lomakylän huoneistot on rakennettu 2010-luvulla, joten ne ovat aivan erityisiä paitsi laadultaan niin myös tunnelmaltaan. Rakennusmateriaalit ja varustetaso takaavat huolettoman ja rentouttavan loman kaikenikäisille.

Lapsiperheet on otettu lomakylässä erityisen hyvin huomioon, ja perheiden viihtyvyys onkin sydämenasiamme.