MuotoiluKILPAILUT JA -palkinnot

Arctic Design Awards

ARKTISET MUOTOILUKILPAILUT JA -PALKINNOT HUOMIOIVAT MENESTYNEIMMÄT MUOTOILUTEOT

Arctic Design Week toimii huomionarvoisena alustana arktisille muotoilualan tunnustuksille ja kilpailuille. Muotoilukilpailut ovat yritysten toimeksiantokilpailuja ja muotoilupalkinnot ovat Arctic Design Weekin jakamia tunnustuksia onnistuneista muotoiluteoista.

Kilpailujen tulokset ja palkinnot julkaistaan vuoden 2020 Arctic Design Award Night -tapahtumassa. Arctic Design Week avaa uusia muotoilukilpailusarjoja ja tilaisuudessa lanseerataan uusi muotoilukilpailu, jonka tulokset julkaistaan vuoden 2021 Arctic Design Award Night -tapahtumassa.

Award Nigt -tapahtumassa palkitaan myös Vuoden arktinen muotoiluyritys 2020, Vuoden arktinen muotoilijayritys 2020 sekä Vuoden arktisen muotoilun opiskelija 2020. Arktisen Muotoilun Elämäntyö -huomionosoitus jaetaan pitkäjänteisestä ja uraauurtavasta työstä, jossa muotoilu on keskeisessä roolissa.

Vuoden 2020 tulokset ja voittajat julkistetaan 19.3.2020 Kulttuuritalo Korundissa

VUODEN ARKTINEN MUOTOILUYRITYS 2020

Äänestä suosikkiasi

Ehdokkaat

Äänestä vuoden Arktinen Muotoiluyritys 2020.

VUODEN ARKTINEN MUOTOILUYRITYS

Vuoden arktinen muotoiluyritys tukee arktista kehitystä ja on rohkeasti ja ennakkoluulottomasti hyödyntänyt muotoilua toiminnassaan, sekä omaksunut arktisuuden osana liiketoimintaansa.

Palkintoa on jaettu vuodesta 2016 Arctic Design Week:n yhteistyössä BRP:n Kanadan Pääkonttorin Muotoilu ja Innovaatiot -toiminnoista vastaava varapääjohtaja Denys Lapointen kanssa. Voittaja valittiin vuonna 2019 ensimmäistä kertaa äänestämällä ennakkoon valituista ehdokkaista.

Äänestä vuoden Arktinen Muotoiluyritys 2020.

Arktisen Muotoilun Elämäntyöpalkinto

Arktisen Muotoilun Elämäntyöpalkinto jaettiin 2019 ensimmäistä kertaa muotoilun parissa ammattilaiselle hänen pitkäjänteisestä, uraauurtavasta työstään alalla, jossa muotoilu on on keskeisessä roolissa. Tunnustuksen saanut on tukenut pohjoista muotoiluosaamista ja yrittäjyyttä.

Vuoden Arktisen Muotoilun Opiskelija

2019 lanseerattiin uusi muotoilukilpailu, jossa haluttiin antaa tunnustusta muotoiluopiskelijoille. Palkinto jaetaan jatkossakin muotoilun uusille kyvyille.

Palkinto on jaettu opiskelijalle, jonka on toiminut rohkeana tiennäyttäjänä ja hänen suunnittelussaan ovat tulleet esille arktiset erityispiirteet. Palkinnon ovat valinneet viisi Taiteiden tiedekunnan yliopisto-opettajaa.

Dash Lapland

Maailman pohjoisin design hackathon tulossa 17.-19.4.2020, Rovaniemellä.

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361

Design by Seven-1