Seminaarit ja workshopit

Koettelemuksissa jotkut selviävät paremmin kuin toiset ja voimme oppia niiltä, jotka selviävät. Miten selviytymiskykyä voivahvistaa? Resilienssi auttaa meitä toipumaan koettelemuksista ja osa löytää myös entistä parempia ratkaisuja. Vuosi sitten korona yllätti meidät ja pandemia vaikuttaa yhä meidän kaikkien elämään. Pandemia väistyy aikanaan, mutta ennemmin tai myöhemmin tulee uusia koettelemuksia.

Arctic AHA! -foorumeissa jaamme kanssasi niiden yritysten kertomuksia, jotka ovat selättäneet koronan vaikutukset ja löytäneet uusia tapoja toimia. Puhumme myös tulevaisuudesta: millaisessa tulevaisuudessa haluamme elää. Vaikka korona-pandemia on vienyt paljon huomiotamme, suurin haasteemme ilmastonmuutos vaatii ratkaisuja pandemiankin aikana.

Seminaarit ja workshopit

Keskustelutilaisuudet pyrkivät avaamaan näkökulmia ja mahdollistamaan vaikuttamisen sekä löytämään uusia kontakteja

Design Forum Finland, Lapin yliopisto ja BusinessRovaniemi järjestävät Arctic Design Weekillä keskustelutilaisuuksia, joissa käsitellään ajankohtaisista aiheita, teemoja ja tarjotaan ratkaisuita liiketoiminnan kehittämiseksi. Tarkemmat tiedot tapahtumista löydät ohjelmakalenterista.

Arctic Café -keskustelutilaisuus 

Arktisen keskuksen keskustelutilaisuudessa puhutaan joka vuosi eri teemasta, joka liittyy pohjoiseen elinympäristöön, muotoiluun ja tietysti Arktiseen keskukseen. Tapahtuma on Arktisen keskuksen järjestämä ja avoin kaikille. 

Pilke Café -keskustelutilaisuus 

Metsähallituksen Tiedekeskus Pilkkeessä järjestetyt Pilke Café -keskustelutilaisuudet puhuttavat kuuntelijoita. Tilaisuudet ovat avoimia ja antavat Metsähallitukselle mahdollisuuden keskustella yleisön kanssa ajankohtaisista aiheista.

Arctic Design Weekille voi ehdottaa omia aiheitaan muotoilusta

Haluaisitko järjestää keskustelutilaisuuden muotoilusta ja mutoilun parissa toimimisesta. Othan yhteyttä ja keskustellaan lisää. Arctic Design Week toimii myös lanseerausareenana uusille ideoille ja tuotteille.