Vierailijainfo

Foorumeille ja festivaaleille

Tervetuloa Arctic Design Weekille!

Arctic Design Week kokoaa yhteen muotoilupalveluiden tuottajia ja käyttäjiä, yrittäjiä ja kehittäjiä, joka vuosi maaliskuussa viikolla 12.

Verkostoidu, opi uutta, nauti hetkistä ja ylläty viikon aikana. Pohjoinen teema sisältää festivaalielämyksiä, messukokemuksia, muotinäytöksiä, luentoja, vieraita läheltä ja kaukaa, näyttelyitä, ruokaa ja juomaa, ja kilpailuja. Tapahtumia ja ohjelmaa on kaikenikäisille.

Kuinka voin olla mukana?

Suurin osa pitkin viikkoa sijoittuvista tapahtumista ovat maksuttomia. Tarjolla olevista tapahtumista saat parhaiten tietoa seuraamalla Arctic Design Weekin ohjelmakalenteria sekä sosiaalisen median verkkosivuja. Maksullisten tapahtumien tai paikkavarausta edellyttävien tapahtumien osalta kannattaa olla aktiivisesti kuulolla, sillä paikkoja on rajoitetusti.

 

Tapahtumapaikat

Tapahtumat ovat pääosin aivan Rovaniemen keskustan tuntumassa sekä Lapin yliopistolla.  Tapahtumia on tänä vuonna Kulttuurikeskus Korundissa, Tiedekeskus Pilkkeessä, Arktikumissa, Napapiirillä sekä keskusta-alueen kauppakeskuksissa, liikkeissä ja pääkaduilla.

Saavutettavuus

Tapahtumaviikolle ovat kaikki tervetulleita. Pyrimme tulevaisuudessa tuomaan tapahtumia esille yhä monipuolisemmin helpommin lähestyttävillä tavoilla. Osa ohjelmasta on suunnattu yrityksille ja opiskelijoille, mutta siitä on mainittu tapahtumakuvauksessa erikseen.

Matkustamiseen liittyvissä saavutettavuus asioissa pyydämme olemaan yhteydessä palveluntarjoajaan.

Minun vastuullisuuteni

Kestävästä kehityksestä kiinnostuneita matkustajia pyrimme auttamaan vinkein ja suosituksin. Pyrimme tuomaan esille, kuinka paikallisesti voi toimia ympäristöä ja eettisiä periaatteita kunnioittaen.

Kongressipaketit

Muotoilufoorumit ovat varattavissa ja ostettavissa online-järjestelmän avulla.

Rovaniemi – Lapland

Rovaniemi ja Lappi ovat kotimme.

Kysymykset ja palaute

Palautetta voit antaa jo ennen tapahtumia, jos verkkosivuiltamme ei löydy tarvittavia vastauksia. Otathan huomioon, että osa ohjelmistostamme on vielä työn alla ja pyrimme tuomaan lisätietoa mahdollisimman pian.

Lappi – tavanomaisen yläpuolella

Lappi on tavanomaisen yläpuolella: eksoottinen arktinen maakunta, jossa revontulet loimuavat pimeällä taivaalla ja keskiyön aurinko luo valkeita kesäöitä.

Lappi on puhdasta luontoa, omaleimaisia kulttuuriohjelmia ja aitoja ihmisiä ainutlaatuisine tarinoineen.

Lappi on Suomen huipulla – matkakohde, uuden elämän alku, kuvauspaikka ja kannattava sijoituskohde.

 

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361

Design by Seven-1