Ääri Show Room

Damastikoru

Terästen aatelia
Damastiteräs kehitettiin Syyrian Damaskoksessa yli kaksi tuhatta vuotta sitten. Se oli ja on edelleen vallankumouksellinen materiaali kestävyytensä ja siihen saatavien erityisen kauniiden kuviointien ansiosta. Siitä valmistetaan korkealaatuisia tuotteita vaativille käyttäjille, mm. japanilaisia samuraimiekkoja ja puukkoja.

Damastiteräs koruissa
Tämä kiehtova ja haastava materiaali innoitti minut suunnittelemaan koruja, jotka myös itse valmistan. Koruissa käytetään ruostumatonta damastiterästä ja ketjulenkki on 925 hopeaa.

Lappilaista tuotantoa
Teräskorut suunnitellaan ja valmistetaan Rovaniemellä yhdistäen modernia nykyteknologiaa ja perinteisiä käsityömenetelmiä. Damastiteräs on selkeästi työläämpää korumateriaalina kuin perinteiset jalometallit kulta ja hopea.

Yksilöllisiä koruja
Korujen muotoilu on pelkistettyä ja ajatonta, kunnioittaen materiaalin kauniita kuvioita. Kahta damastiteräskorua samanlaisella kuviolla ei pysty valmistamaan. Ne ovat yksilöllisiä siis jokainen, siksi slogan;

”EACH UNIQUE – LIKE WE ALL”.

 

Verkkokauppa: Damastikoru
Yhteystiedot:

Damastikoru

Rovaniemi

+358-(0)40-5711987

info@damastikoru.fi

 

Ester visual

ESTER VISUAL on pohjoisen sielunmaiseman sisustusbrändi, joka on saanut ihmiset ihailemaan kanssaan pohjoista ympäristöä. Tuotteissa yhdistyvät akvarellin jälki, rikas visuaalinen ilmaisu ja skandinaavinen selkeys.

Valikoimaan kuuluvat maalaukselliset julisteet ja kortit, vihkot ja kalenterit, sekä monenlaiset tarjoilualustat keittiön sisustukseen. Vastuullinen tuotanto tapahtuu valtaosin Suomessa, ja yritys haluaa tukea myös pohjoissuomalaista työtä.

Maalauksista ja suunnittelusta vastaa taiteilija-yrittäjä Elisa Ahonen, joka on valmistunut taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta. Hän uskoo, että ympäröivän luonnon tietoinen havainnointi tuo mielekkyyttä elämään.

ESTER VISUAL creates the Nordic soul landscape through art and interior design. Their products combine an expression of rich visual components with Scandinavian clarity.
The selection includes posters, cards, stationery and picturesque serving trays for the kitchen. All products are produced responsibly – the majority of them are locally sourced.

The creator of Ester Visual is artist and entrepreneur, Elisa Ahonen. She obtained her Master’s in Art from the University of Lapland. Elisa believes that observing nature helps cultivating contentment in life.

Verkkokauppa: Ester Visual
Yhteystiedot:

Laajakaista 3, C-ovi, 96460 Rovaniemi

+358-040 5946 675

 

Kinos Design

Kinos Design on arktiseen designiin keskittynyt yritys Rovaniemeltä. Yrityksen on perustanut Vaatetussuunnittelija (TaM) Kirsi Nordberg. Kinos Designin tuotevalikoima perustuu asusteisiin, koruihin ja kodin sisustustuotteisiin.

Kinos Design haluaa tarjota kuluttajille arktiseen elämäntyyliin sopivia tuotteita suosimalla puhtaita raaka-aineita ja lähituotantoa – tuotteista yli 50% valmistetaan Rovaniemellä ja noin 80% Suomessa.

On-demand -kysyntään pohjautuva arvomaailma ennaltaehkäisee suuren varaston riskit, on ympäristöystävällistä ja pitää tuotteet uniikkeina. Jakelukanavina oma verkkokauppa, 5 jälleenmyyjää Rovaniemellä, 3 Napapiirillä ja 1 Levillä.  

 

Verkkokauppa:  Kinos Design
Yhteystiedot

hello@kinosdesign.com,

0443775007

Siinne Valoakustiikka

“Siinteen sisustustuotteet yhdistävät innovatiivisella tavalla ekologisia akustisia materiaaleja ja valoa. Siinteessä Skandinavinen design kohtaa sisäilmalle terveelliset ja testatut akustiset materiaalit ja uuden LED teknologian.

Siinne tuoteperhe on syntynyt rakkaudesta pohjoiseen luontoon ja valoon. Tuoteperheen on luonut arkkitehti ja sisustusarkkitehti Ulla Mitiku ja tekstiilisuunnittelija Minna Rimpiläinen.

“Siinne tuoteperheessä meille on tärkeää tuotteiden korkea laatu ja design sekä muuntuvuus ja muuntojoustavuus erilaisiin tiloihin.”

 

Verkkokauppa:    SIINNE
Yhteystiedot:

puh.nro: 044 019 7496

sähköposti: info@siinne.com

Maitolantie 45

96700 Rovaniemi