Ääri Show Room

Innovation Home

Haluan esitellä seuraavia tuotteita:

Innovation Home -etätyökonsepti
Innovation Home Virtual Member Global
Innovation Home Showroom Global
Innovation Home Virtual Boost / Global Stories

Innovation Home -etätyökonsepti: IH tarjoaa etätyöpisteen lyhyeksi tai pitkäksi aikaa Helsingistä, Espoosta, Tampereelta, Leviltä, Singaporesta ja Los Angelesista. Työpisteen mukana saat yhteisön ja kaikki toivomasi toimistopalvelut.

https://coworkinghome.com/sijainnit/

Innovation Home Virtual Member Global: Jos kaipaat ympärillesi inspiroivaa ja aktiivista yhteisöä, mutta et tarvitse työtilaa, niin Virtual -jäsenyys tuo nämä yhteisön mukanaan tuomat edut käyttöösi ja avaa ovesi myös kansainväliseen markkinaan, missä pääset sparrailemaan mm. Pohjois-Amerikan ja Aasian markkinana ominaispiirteitä.

https://www.youtube.com/watch?v=PvIDtX31IYs

Innovation Home Showroom Global: IH:n kaikissa toimitiloissa on upeat showroomit, mihin voit saada omat tuotteesi esille. Autamme tuotteiden esittelyssä ja valmennamme henkilöstömme kertomaan juuri sinun tarinaasi.

https://coworkinghome.com/innovation-home-los-angeles-usa/

https://coworkinghome.com/innovation-home-singapore-on-valmis/

Innovation Home Virtual Boost / Global Stories: IH:n virtuaalitapahtumat ovat saaneet paljon yleisöä. Voimme auttaa sinua saamaan tarinasi ihmisten tietoon omien virtuaalitapahtumiemme avulla ja näin avaamaan uudenlaisia yhteistyö- ja myyntimahdollisuuksia. NPS kaikista tapahtumistamme on yli 90!

https://www.youtube.com/watch?v=jR8baswl-84 (Peter Vesterbacka)

Digital Matchmaking at Innovation Home, kesto 1min 18 s.

 

Verkkokauppa: Coworking
Yhteystiedot:

Levi Lapland: Innovation Home Levi, Levi Tourist Office, Myllyjoentie 2, 99130 Sirkka | work@coworkinghome.com | 040 021 2869

Kohta Coworking – Yhteisöllinen etätyötila Ylläksellä

Kohta Coworking on kolmen naisen ratkaisu etätyöskentelyn ja tunturielämän saumattomaan yhdistämiseen kun ulkoilmaelo  houkuttaa, mutta työt painavat päälle. Yrityksemme sijaitsee Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kainalossa, Äkäslompolon erinomaisten palveluiden keskellä.

Kohtan tavoitteena on vahvistaa paikallisten palveluiden ympärivuotista käyttöä ja tukea ammatillisen etätyöyhteisön kehittymistä Ylläksen alueella.

 

 

Verkkokauppa:  Kohta Coworking
Yhteystiedot:

Kohta Coworking Oy

 info@kohtacoworking.com 

040 489 5571

Sannanrannantie 3,

95970 Äkäslompolo.

y-north

Y-North on Flatlight Creative Oy:n konsepti, joka luotiin tukemaan pohjoista ulottuvuutta sekä monipuolistamaan paikallista toimintaympäristöä. Y-North on tulevaisuuteen katseet suuntaava yhteisöllinen työtila sekä viihtyisä tapahtumapaikka, joka sijaitsee Rovaniemellä, keskustan välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Aittatie 3.

Y-Northin co-working tiloissa työskentelee jo reilu 10 yritystä sekä yli 40 ammattilaista. Hyvä yhteishenki on meille yksi tärkeimmistä asioista ja sen ylläpitäminen on ollut hyvin helppoa näin mutkattoman yhteisön kanssa. Yhteisiä arvojamme ovat työskentelyn ilo, ystävällisyys, intohimo sekä autenttisuus.

Alakerrastamme löytyy reilun 200 neliön kokoiset studio- sekä monitoimitilat, noin 20 hlön kokoushuone ja saunatilat. Tarjoamme yhteisöllisen työympäristön lisäksi kohtauspaikan,  palveluita sekä osaamista lukemattomiin eri tilanteisiin, tilaisuuksiin sekä tarpeisiin niin yrityksille kuin yksityisillekin tahoille.

Mikäli siis etsit viihtyisää työympäristöä päiväksi tai pidemmäksi aikaa, tai tarvitset paikan tapahtumaasi, kokousta tai saunailtaasi varten niin olethan meihin yhteydessä ja toivotamme sinut myös mielellämme tervetulleeksi tutustumaan tiloihimme!

 

Verkkokauppa: Y-North

Yhteystiedot:

Y-North , Aittatie 3, 96100 Rovaniemi

info@y-noth.com | 050 480 3127