Rapid Action Group Lapland

Rapid Action Group Lapland – Let’s did it!

Haluatko käytännön kehittämistoiminnan tueksi loputonta unelmointia vai kovaan osaamiseen pohjautuvaa realismia?

Rapid Action Group Oy on palvelumuotoilua hyödyntävä innovaatiotoiminnan talo – paino sanalla toiminnan. Juuremme juontavat 24 perustajaosakkaan kyllästymiseen päättymättömistä kokouksista ja loputtomista powerpointeista ilman, että juurikaan mitään tapahtui käytännössä. Päätimme ratkaista tämän ongelman perustamalla RAGin palvelemaan yrityksiä ja julkisia organisaatioita. Meidän kanssamme et saa käteesi pelkkiä powerpointteja, vaan myös toteuttamiskelpoisia tuloksia. Yrityksemme suurin voimavara on verkostomme noin 40 eri alojen asiantuntijaa, joista löydämme juuri sopivat osaajat kehittämistoimintasi tueksi.

RAG Laplandin tarjoamat palvelut:

  • Kota-palvelumme® auttaa yrityksiä ja muita organisaatiota löytämään juuri oikeat kehityskohteet ja luomaan niihin käytännössä toimivat ratkaisut.
  • Kide-palvelumme auttaa yrityksiä ja muita organisaatiota luomaan vahvan brändin, erottautumaan kilpailussa ja vahvistamaan markkina-asemaa.
  • Liiketoiminnan kansainvälistymiseen liittyvät palvelut.
  • Autamme yrityksiä ja muita organisaatioita rahoituksen hakemisessa kehittämistoiminnan ja kansainvälistymisen tueksi.

Meillä kehittämistoiminta kulkee käsi kädessä käytännön pilotoinnin kanssa. Asiakassuhteemme ovat aina hyvin luottamuksellisia. Pystymme tarjoamaan palveluitamme kustannustehokkaasti, koska Rapid Action Group Oy toimii yhteiskunnallisen yrityksen periaatteita noudattaen.

Verkkopalvelumme:    http://www.rag.fi

Yhteyshenkilö RAG Lapland

Inka Kangasniemi,

inka.kangasniemi@rag.fi,

+358 50 328 7297

 

Yhteystiedot
Share This