ADW PALVELUT

Promotointi ja profilointi

Arctic Design Week edistää elinkeinoja

Arctic Design Week tarjoaa lisäpalveluita matkailijoille ja kauppapaikan design tuotteiden valmistajille. 

Arctic Design Weekin tehtävänä on edesauttaa muotoilun tuottajia ja tarvitsijoita löytämään muotoilun tutkimuksen uusimmat trendit ja tiedot sekä kestävän kehityksen loistavimmat liikeideat.

Tapahtumaviikon aikana esittelemme arktisen muotoilun osaamista, tuotteita ja palveluja sekä muotoilun roolia kestävässä kehityksessä.

Arctic Fashion Show

Arctic Design Weekillä nähdään kansalaisille suunnattu muotinäytös ydinkeskustassa. Muotinäytös on viikon päätösjuhlan aikana sunnuntaina 22.3.2020 ja ammattioperaattorina toimii Merja Kupiainen Fashion Model Agency yrityksestä.

 

LANSEERAUSAREENA

Arctic Design Week on loistava uusien tuotteiden ja palveluiden lanseerausalusta. Ohjelmaviikkoon on sijoitettavissa yrityskohtaisia muotoja, tapahtumia ja promootioratkaisuita, joiden avulla yritys saa lisää asiakas- ja mediahuomiota.

KAUPPAPAIKKA – MYYNTINÄYTTELY

ÄÄRI – Arctic Design Expo on myyntinäyttely, jossa edustava joukko skandinaavisia ja suomalaisia hyvin muotoiltuja tuotteita esittäytyy ja on matkailijoiden ja kaupunkilaisten ostettavissa. Expon tuottajana toimii Pohjois-Suomen Messut. Kiinnostuneille näytteilleasettajille löytyy lisätietoa osoitteessa pohjois-suomenmessut.fi 

MUOTOILUKILPAILUT JA -palkinnot

Award Night -juhlassa julkistetaan Vuoden arktinen muotoiluyritys 2020, Vuoden Muotoilijayritys 2020, Vuoden vastuullinen ravintola 2020 sekä Vuoden arktisen muotoilun opiskelija 2020. Arktisen Muotoilun Elämäntyö -huomionosoitus jaetaan pitkäjänteisestä ja uraauurtavasta työstä, jossa muotoilu on keskeisessä roolissa.

ARKTINEN VAIKUTTAJA-AREENA

 

Arctic Design Week kokoaa alansa vaikuttajia vuoropuheluun arktisesta ekosysteemistä, vastuullisen muotoilun keinoista ja mahdollisuuksista luoda uusia innovaatioita kestävästi. Arctic Design Week yhdistää tutkijoita, taiteilijoita ja bisneksen tekijöitä sekä asiantuntijoita yhteiselle Arktiselle Areenalle. 

 

 

TULOKSELLISIMMAT IDEAT

 

Arctic Design Weekin tehtävänä on tuoda eturivin oman alansa asiantuntevat Keynote-puhujat ja tuloksellisimmat business- ja muotoiluideat yhteisille foorumeille. Tervetuloa inspiroitumaan ja löytämään tuoreita näkökulmia sekä verkottumaan.

ARCTIC KITCHEN JA ARKTISTA VIMMAA

 

Arctic Design Week nostaa areenoille alueen omaleimaisimmat kulttuurilliset, taiteellisesti ja elämykselliset ohjelmat ja kohteet. Arktista Vimmaa -kaupunkifestivaali pitää sisällään monipuolisen kattauksen paikallisia erikoisuuksia. Arctic Kitchen Ravintolapäivät nostavat esiin puolestaan paikallisten ravintoloiden makuelämykset. 

 

MEDIAPALVELUT

 

Arctic Design Week palvelee kotimaista ja kansainvälistä mediaa arktiseen muotoiluun ja arktisiin teemoihin liittyvissä asioissa. 

 

ARCTIC OPEN DOORS

 

Arctic Design Week tarjoaa paikallisille yrityksille mahdollisuuden esittäytyä vierailijoille. Tervetuloa tutustumaan heidän erilaisiin yritys- ja tuotemuotoiluihin sekä tekemään löytöjä! Yrityskohtaiset sisällöt julkaistaan myöhemmin.

ALUEEN MUOTOILUPALVELUJEN TUOTTAJAT

Olemme koonneet tälle palvelusivustolle myös kaikki alueen muotoilupalvelujen tuottajat, jotta yrityksillä ja organisaatioilla olisi sujuvampaa löytää omiin tarpeisiin oikea palvelutuottaja.

Alla olevasta linkistä löydät muotoilupalveluyritykset.