Festivaalitapahtumat

Iloa kaupunkilaisille ja matkailijoille

Muotoilua tulisi juhlia mielestämme ainakin kerran vuodessa

Arctic Design Week merkitsee paikallisten kulttuuripalveluiden näyttävää esittäytymistä, tarjoten aitoja elämyksiä niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille. Koko viikko on värikästä Arktista Vimmaa!

Monet Arctic Design Weekillä vierailleet muistavat tapahtumaviikoilla järjestetyt monaisen kirjon  elämystapahtumat. Mukana on ollut näyttelyitä, arktisia elokuvia, esityksiä, porokilpailuja, hiihtokilpailuja, lumiveistoksia, muotinäytöksiä, elävää taidetta sekä musiikkia ja tanssia.

Keskiviikko Karnevaali

Uusi tapahtuma toi tapahtumaviikon lähemmäs paikallisia yritysten kanssa. Keskiviikko Karnevaali on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma keskustan alueella. Se tulee nuorien, vanhempien ja pienenpien lasten ulottuville tuoden esille eri järjestöjä ja yrityksiä. Tapahtuma tuo interaktiivista toimintaa kaupunkilaisten, matkailijoiden ja yritysten linkittämiseksi.

Keskiviikko Karnevaali pyrkii tuomaan iloa ja uutta kaupungin elävöittämiseksi.

2019 Keskiviikko Karnevaalissa pääsi tapaamaan Mr. Lordia näyttelyavajaisten yhteydessä.

arktista vimmaa

Arctic Design Week tuo näyttämölle mm. harvinaisia arktisen alueen alkuperäiskansojen lyhytelokuvia, pohjoisessa kuvattuja elokuvia. Näytännöt on tarkoitettu kaupunkilaisille, opiskelijoille ja koululaisille sekä matkailijoille. Elokuvalliset tapahtumat järjestetään yhteistyössä Pohjola Nordenin kanssa.

Lasten Desing Lauantai

Revontulen ja Rinteenkulman kauppakeskuksissa järjestetty Lasten Design Lauantai on myös uusi lanseeraus, joka järjestetään vuonna 2020 toista kertaa ja tuo elämyksiä perheen pienemmille, mutta pyrkii palvelemaan myös vanhempia.

Monet yritykset ovat tuoneet yhteen ohjelmaa lapsille ja lastenmieleisille. Musiikkia, aktiviteetteja ja tietysti muotoilua koko perheelle.

Reindeer Sprint Race

Porot eivät ole uusi asia Rovaniemellä, mutta harvoin pääsee seuraamaan porokilpailuja, joihin liittyvät sukset, poro ja kypärä.

Matkailijoille harvinainen elämys on myös paikallisille tärkeä tapahtuma. Paikalliset yritykset omistavat ja sponsoroivat omia kilpaporojaan ja kilpailu nopeimman poron omistamisesta voi alkaa! 

Oletko kiinnostunut järjestämään festivaaliohjelmaa Arctic Design Weekille? 

Jos koet, että yrityksesi, ryhmäsi tai organisaatiosi omaa samoja tavoitteita kuin Arctic Design Week, voit olla jo lähempämä yhteistyötä kanssamme. Otathan yhteyttä, jos koet että areenamme olisi hyödyllinen teidän toiminnallenne.