Kongressipaketit

Varattavissa sähköisesti 15.12 lähtien

varaa paikkasi foorumeista

Arctic Design Week ohjelmistossa on kaksi foorumia. Yrityksille ja muotoilun taloudellista merkittävyyttä arvostaville toimijoille suunnattu businesspäivä on Menestystä muotoilulla Foorumi.

Julkiselle sektorille ja organisaatioille on tarjolla Yhteiskunnallinen Muotoilu Foorumi.

Tuotamme foorumeille eturivin ammattilaisia sekä esimerkillisiä muotoilucaseja liiketoiminnan ja yhteiskunnan eri sektoreilta.  

menestystä muotoilulla foorumi yrityksille

Menestystä Muotoilusta -foorumi perjantaina on suunnattu yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville. Sen pääkieli on suomi, mutta tapahtuma on tulkattu englanniksi. Foorumissa taloudellisesti onnistuneita muotoilouratkaisuita avaavat muotoilija ja yrittäjä. Ensimmäisen kerran tuomme muotoiluyrittäjien areenalle myös Mainostajan Foorumin

yhteiskunnallinen muotoilu foorumi julkiselle sektorille

Elinvoimaa Muotoilusta -foorumissa käsitellään yhteiskuntamuotoilua ja se on tarkoitettu julkisen sektorin päätöksentekijöille, jotka vastaavat julkisten palveluiden ja ympäristöjen kehittämisestä. Foorumi on puhuttu englanniksi kansainvälisten asiantuntijoiden vuoksi, mutta tulkkaus on suomeksi.  

Tapahtumapaikka on kulttuurikeskus Korundi. Tilaisuudessa luodaan keskustelua yhteiskunnallisesta arktisesta muotoilusta, tuoreimmista tutkimustuloksista sekä globaaleista ilmiöistä. Foorumi on myös paikka verkottua ja tavata alan ammattilaisia.

award night palkintogaala

Award Night -tapahtumassa Korundissa palkitaan Vuoden arktinen muotoiluyritys 2020, Vuoden Arktinen Muotoilijayritys 2020, Vuoden Vastuullisin Ravintola 2020 sekä Vuoden arktisen muotoilun opiskelija 2020. Arktisen Muotoilun Elämäntyö -huomionosoitus jaetaan pitkäjänteisestä ja uraauurtavasta työstä, jossa muotoilu on keskeisessä roolissa.

Kanadalainen BRP Inc. julkisti vuoden 2019 Arctic Design Week -tapahtumassa jo neljännen muotoilukilpailunsa arktisten alueiden muotoiluopiskelijoille. Tulokset ja palkinnot julkaistaan vuoden 2020 Arctic Design Award Night -tapahtumassa. .

Kongressipakettivaihtoehdot

Arctic Design Week -paketti, All Inclusive

Elinvoimaa Muotoilusta -Foorumi paketti
(sis. pääsylippu, lounas, kahvitus)

Award Night -paketti
(sis. pääsylippu, illallinen, ja kahvitus)

Menestystä Muotoilusta -Foorumi
(sis. pääsylippu, lounas, kahvitus)

Lippupaketit on mahdollista ostaa myös erikseen.