Näyttelyt

Taidetta, kulttuuria ja pohjoista luontoa

Näytteilleasettajat tuovat esille muotoilua parhaimmillaan

Tapahtumaviikolle on luotu monia kauniita Arktista Vimmaa näyttelyitä sekä koottu kaupungissa olevia valmiita tuotantoja. Näin koko tarjonta on viikolla helppo löytää ja taiteesta pääsee nauttimaan mahdollisimman monella aistilla! Tervetuloa myös muotoiluviikon moniin näyttelyavajaisiin!

Ohjelmakalenterissa on vuosittain monia näyttelyitä. Kulttuuritalo Korundin, Arktikumin, Tiedekeskus Pilkkeen, Lapin Yliopiston ja muiden yhteistyökumppaneiden Arctic Design Weekin tapahtumaviikon aikana toimivat näyttelyt opettavat ja tuovat elämyksiä. Monet näyttelyistä on helposti saavutettavissa ja kantavat arktista teemaa.

Näyttelyt 

sunnuntai 9 elokuun
maanantai 10 elokuun
tiistai 11 elokuun
keskiviikko 12 elokuun
torstai 13 elokuun
perjantai 14 elokuun
lauantai 15 elokuun
sunnuntai 16 elokuun
maanantai 17 elokuun
tiistai 18 elokuun
keskiviikko 19 elokuun
torstai 20 elokuun
perjantai 21 elokuun
lauantai 22 elokuun
sunnuntai 23 elokuun
maanantai 24 elokuun
tiistai 25 elokuun
keskiviikko 26 elokuun
torstai 27 elokuun
perjantai 28 elokuun
maanantai 22 maaliskuun
keskiviikko 24 maaliskuun
perjantai 26 maaliskuun
lauantai 27 maaliskuun
11:00 - 17:00 Lasten Design Lauantai
Tapahtumaa ei löytynyt!

Lapin yliopiston näyttelyt

Vuosittain näyttelyitä on päässyt seuraamaan Arctic Design Weekin aikana Lapin Yliopistolla, jossa Taiteiden tiedekunnan näyttelyt ovat tuoneet esille osaamista pohjoisessa. Näyttelyt ovat useimmin virailijoiden ihastuksena vielä tapahtumaviikon jälkeen Lapin Yliopiston aukioloaikojen mukaan.

Metsähallituksen Tiedekeskus Pilke

Tiedekeskus Pilke on vahvasti mukana Arctic Design Weekillä. Tiedekeskus Pilkkeen näyttelyt on tuotu esille Arctic Design Weekillä matkailijoille, jotta paikallinen kulttuuri ja luonto olisivat helposti saavutettavissa tapahtumaviikon yhteydessä.

Kulttuuritalo Korundi

Kulttuuritalo Korundi on usein mukana Arctic Design Weekillä. Kulttuuritalo Korundin näyttelyt on tuotu esille Arctic Design Weekillä matkailijoille, jotta paikallinen kulttuuri ja taide-elämykset olisivat helposti saavutettavissa tapahtumaviikon yhteydessä.

Arktinen keskus ja Arktikumin näyttelyt

Arktinen keskus on usein mukana Arctic Design Weekillä. Arktikumin näyttelyt on tuotu esille Arctic Design Weekillä matkailijoille, jotta paikallinen kulttuuri ja arktinen teema olisivat helposti saavutettavissa tapahtumaviikon yhteydessä.

Näyteilleasettajat ja liput

Osa näyttelyistä on ilmaisia koko ajan, esimerkiksi Lapin Yliopistolla järjestetyt näyttelyt ova avoinna yliopiston aukioloaikojen mukaan. TaideTorstaina myös Kulttuuritalo Korundin ja Arktikumin teoksia pääsee ihastelemaan maksutta rajoitettuna aikana. Muina-aikoina tarkistathan sisäänpääsymaksut, mahdolliset alennukset ja aukioloajat näytteilleasettajien nettisivuilta.

Kulttuuripassi

TOP 3 kohdetta Rovaniemellä: Arktikum – Pilke – Korundi

 

Aikuiset 20,00 €

Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 15,00 €

Lapset 7-15v. 10,00 €

Lapset alle 7v. veloituksetta

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361

Design by Seven-1