Muotoiluosaajien rekrytointi

ARCTA – Arktinen muotoilukeskus Luovaa Lappia lujittamassa

Tarvitsetko muotoilua? Tarjoatko muotoilua? Arcta toimii monipuolisena linkkinä pohjoisen muotoiluosaamisen ja -tarpeen välillä.

ARCTA – Arctic Art & Design Labs on Rovaniemellä, Napapiirillä sijaitseva muotoilukeskus, joka rakentuu Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan osaamisen, tilojen ja verkostojen ympärille. Keskeisessä roolissa ovat innovatiiviset opiskelijat yhteistyössä ammattitaitoisen opetuksen ja tutkimuksen sekä alueen muotoilu- ja taidetoimijoiden kanssa.

Yhdessä tarjoamme raikkaita ratkaisuja palvelumuotoilun, graafisen suunnittelun, teollisen muotoilun, audiovisuaalisen suunnittelun, sisustussuunnittelun, vaatetussuunnittelun, tekstiilimuotoilun sekä taiteen ja taidekasvatuksen saralla.

Tarjoamamme muotoilupalvelut on suunnattu erityisesti Lapin startup- ja pk-yrityksille sekä julkisia palveluja tuottaville organisaatioille tuotekehityksen alkuvaiheeseen. Teemme kuitenkin todella paljon myös niin kansallista kuin kansainvälistäkin yhteistyötä. Muotoilua tuottaville yrityksille tarjoamme muun muassa käytännön tukea muotoilupalvelujen kehittämiseen liiketoimintana mm. startup-toimitilojen muodossa sekä laajan verkoston erilaisiin projekteihin.

Arcta Muotoilutreffit / Arcta Design Match

Tilaisuus, missä muotoilun tarve ja osaaminen kohtaavat.

Tarvitsetko muotoilua? Tarjoatko muotoilua? Vinkki: muotoilu on kaikkialla – ja se tuo menestystä.

Tervetuloa siis monipuoliseen ja maksuttomaan match-making -tilaisuuteen markkinoimaan tai etsimään muotoiluosaamista sekä vain verkostoitumaan tulevaisuuden varalta. Saatamme yhteen muotoilun tarvitsijat ja tuottajat palvelumuotoilun, graafisen suunnittelun, teollisen muotoilun, audiovisuaalisen suunnittelun, sisustussuunnittelun, vaatetussuunnittelun, tekstiilimuotoilun sekä taiteen ja taidekasvatuksen saralla.

Tapahtuma järjestetään rennolla, mutta tehokkaalla otteella, millä takaamme, että sinulla on monipuolinen mahdollisuus löytää Se oikea kumppani – tai kumppanit – juuri sinulle, olitpa yrittäjä, organisaation edustaja tai opiskelija.

Ilmoittaudu mukaan: arcta at ulapland.fi.

ARCTIC DESIGN WEEK / BUSINESS ROVANIEMI
Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi, Finland
info@arcticdesignweek.fi
+358 40 135 0361

Design by Seven-1