Muotoiluosaajien rekrytointi

ARCTA – Arktinen muotoilukeskus Luovaa Lappia lujittamassa

Tarvitsetko muotoilua? Tarjoatko muotoilua? Arcta toimii monipuolisena linkkinä pohjoisen muotoiluosaamisen ja -tarpeen välillä.

ARCTA – Arctic Art & Design Labs on Rovaniemellä, Napapiirillä sijaitseva muotoilukeskus, joka rakentuu Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan osaamisen, tilojen ja verkostojen ympärille. Keskeisessä roolissa ovat innovatiiviset opiskelijat yhteistyössä ammattitaitoisen opetuksen ja tutkimuksen sekä alueen muotoilu- ja taidetoimijoiden kanssa.

Yhdessä tarjoamme raikkaita ratkaisuja palvelumuotoilun, graafisen suunnittelun, teollisen muotoilun, audiovisuaalisen suunnittelun, sisustussuunnittelun, vaatetussuunnittelun, tekstiilimuotoilun sekä taiteen ja taidekasvatuksen saralla.

Tarjoamamme muotoilupalvelut on suunnattu erityisesti Lapin startup- ja pk-yrityksille sekä julkisia palveluja tuottaville organisaatioille tuotekehityksen alkuvaiheeseen. Teemme kuitenkin todella paljon myös niin kansallista kuin kansainvälistäkin yhteistyötä. Muotoilua tuottaville yrityksille tarjoamme muun muassa käytännön tukea muotoilupalvelujen kehittämiseen liiketoimintana mm. startup-toimitilojen muodossa sekä laajan verkoston erilaisiin projekteihin.

ARCTA Matchmaking & Dash Lapland muotoiluhaaste

Tarvitsetko muotoilua? Tarjoatko muotoilua? Oletko kiinnostunut saamaan lisää tietoa muotoilun ja luovan ongelmanratkaisun mahdollisuuksista erilaisten haasteiden ratkaisemisessa? Tai etsitkö uudenlaista luovaa osaamista haasteisiisi laaja-alaisemminkin?

Tervetuloa Arctan ja Dash Laplandin yhteistyössä järjestämään monipuoliseen matchmaking -tilaisuuteen! Tule näyttämään ja etsimään osaamista tai vain verkostoitumaan tulevan varalle. Tilaisuudessa tutustut muotoilun, taiteen ja luovan ongelmanratkaisun mahdollisuuksiin.

Monipuolista muotoilu- ja taideosaamista

ARCTA – Arctic Art & Design Labs palvelee monipuolisena linkkinä erityisesti pohjoisen muotoilun ja taiteen osaamisen sekä elinkeinoelämän tarpeiden välillä. Tarjoamme aitoja ratkaisuja erityisesti audiovisuaalisen median, graafisen suunnittelun, palvelumuotoilun, teollisen muotoilun, sisustus- ja tekstiilimuotoilun, vaatetussuunnittelun sekä taiteen ja taidekasvatuksen saralla.