Ajankohtaista

ARCTIC DESIGN WEEKILLÄ PALKITAAN VUODEN 2021 MUOTOILUINTENSIIVISIN YRITYS – VOITTAJAA VOI ÄÄNESTÄÄ KUUDEN EHDOKKAAN JOUKOSTA VERKOSSA

Rovaniemellä järjestettävä maailman pohjoisin muotoiluviikko toimii alustana monille arktisen muotoilualan tunnustuksille ja kilpailuille. Vuoden muotoiluintensiivisin yritys -palkinto on Arctic Design Weekin jakama tunnustus onnistuneista muotoiluteoista. Tänä vuonna palkinto jaetaan muotoilua rohkeasti ja ennakkoluulottomasti hyödyntävälle yritykselle, joka on omaksunut arktisuuden osana liiketoimintaansa.

Kuuden finalistin tuote tai palvelu edustaa innovatiivista muotoilua tai tuotteella tai palvelulla on yhteiskunnallista, kaupallista ja ympäristöllistä merkitystä. Myös vientipotentiaali on merkittävä tekijä valintakriteereissä. Viime vuonna palkinto myönnettiin Arctic Queen-vaatemallistolle.

Tänä vuonna kuutta finalistia voi äänestää verkossa. Vuoden muotoiluintensiivinen yritys 2021 ehdokkaat ovat Muonioon vuonna 1973 perustettu matkailualan pioneeriyritys Harriniva Hotels & Safaries, Sodankylästä maailmanmarkkinoille pellava-alpakka-asusteillaan tähtäävä Pirita Design Oy, innovatiivinen optikkoliike Brillet Rovaniemeltä, luksusta Napapiirin matkailijoille ja maailmantähdille tarjoava Arctic Treehouse Hotel, rovaniemeläisen Comadev Oy:n innovoima ja valmistama maanalaiseen timanttikairaukseen erikoistunut työkone Geopard sekä ekologisuutta, luovuutta, omaperäistä muotokieltä ja tähän päivään tuotuja perinteitä edustava Inarin Käsityöpuoti.

Arctic Design Weekillä palkitaan myös Vuoden arktisen muotoilun opiskelija 2021 sekä Arktisen Muotoilun Elämäntyö -huomionosoitus pitkäjänteisestä ja uraauurtavasta työstä, jossa muotoilu on keskeisessä roolissa.

 

Tutustu finaleisteihin ja anna suosikille äänesi

Äänestysaika on 1-17.3.2021.

Äänestys tapahtuu Arctic Design Week nettisivuilla TÄSTÄ LINKISTÄ

Tulokset vuoden 2021 palkinnon saajaksi julkaistaan Arctic Design Weekillä ke 24.3.2021 Award Night -virtuaalitapahtumassa klo 18.

Vuoden 2021 Muotoiluintensiivinen yritys – Ehdokkaat
1. Harriniva Hotels & Safaries: https://harriniva.fi/
2. Pirita Design Oy Pirita Design – ajattomat, kotimaiset pellavaneuleet ja alpakkaneuleet https://pirita.fi/
3. Brillet Optikkoliike Rovaniemellä – Brillet – Palveleva optikkoliike https://brillet.fi/
4. Arctic Treehouse Hotel https://arctictreehousehotel.com/
5. Geopard https://comadev.fi/fi/
6. Inarin Käsityöpuoti, https://kasityopuoti.fi/

Share This