Pohjoisen inspiroivassa suunnitteluympäristössä syntyy kansainvälisiä menestystarinoita

muotoiluala tarvitsee osaajansa

Muotoilu on asiantuntijatyötä, joka nojaa tutkittuun tietoon, hyvään koulutukseen, laaja-alaiseen näkemykseen ja tehokkaiden menetelmien käyttökokemukseen.

 Arctic Design Week kokoaa arktisen alueen muotoilun toimijoita ja ammattilaisia jakamaan näkemyksiä muotoilun kehityksestä ja merkityksellisyydestä, trendeistä ja tutkimustuloksista.

Muotoilu on luovaa ongelmanratkaisua designin työkalujen ja menetelmien avulla. Ihmislähtöinen suunnittelu, käyttäjäystävälliset tulokset edellyttävät näkemyksellistä tulevaisuustiedon ja asiakaskäyttäytymisen ymmärtämistä ja hyödyntämistä.

arctic design week palvelut

Arctic Design Week on kansainvälinen konsepti. Se on promootio- ja lanseerausalusta sekä innovoiva katalysaattorialusta uusien mahdollisuuksien tunnistamiselle ja uudistuksien käynnistämiselle. Vastuullisen liiketoiminnan kehittyneimpien liikeideoiden esittelyareena.

 

muotoilupalveluiden tuottajat

Lapissa toimii kattava joukko muotoiluun erikoistuneita asiantuntijayrityksiä ja toimijoita. Muotoilupalvelujen tuottajien tuoteportfoliosta löytyvät ratkaisut teolliseen muotoiluun, palvelumuotoiluun, yritysmuotoiluun, brändi- tuotemuotoiluun, verkkokauppa- ja digikampanjointiin, niin strategiseen kuin operatiiviseen markkinointiviestinnän suunnitteluun sekä graafisen ja audiovisuaalisen aineiston tuotantoihin.

 

Löydä alueen palvelutuottajat helposti alaolevasta linkistä.

Muotoiluosaajien rekrytointi

Arcta tarjoaa muotoilijoiden rekrytointipalveluita pohjoisessa.

 

SINCOLAB – PALVELUMUOTOILUN APUNA

 

SINCO-laboratorio on palvelujen simulointiin ja prototyyppien kehittelyyn suunniteltu ympäristö, jota on kehitetty Lapin yliopistolla usean vuoden ajan kymmenien eri alojen yritysten palvelumuotoiluprojektien tarpeisiin.

 

TEQU – Technology, design & business – Lapin ammattikorkeakoulu

Innovaatiopalveluita lappilaisille yrittäjille – Ratkaisemme teknologiaongelmasi kuukaudessa ja luomme sinulle toiminnallisen prototyypin testausta varten.

 

TEQU on Lapin ammattikorkeakoulussa kehitetty palvelukonsepti, jonka tavoitteena on auttaa alueellisia yrityksiä innovoimaan ja kasvamaan.

Tarjoamme sinulle nopean ja edullisen tavan kehittää teknologiaongelmastasi tai tuoteideastasi toiminnallisen prototyypin.

 

Vahvan energia-, ICT- ja rakentamisosaamisen lisäksi monialaiseen tiimiimme kuuluu myös liiketoiminnan, muotoilun ja videotuotannon asiantuntijoita.

Muotoilulla menestystä!

Löydä pohjoisen muotoilupalveluja tuottavat yritykset.